Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhemmer aangehouden na huiselijk geweld

Publicatiedatum: 14-6-2006 11:04:14

Arnhem - In de Arnhemse wijk Kronenburg is dinsdagavond een 37-jarige bewoner door de politie aangehouden wegens huiselijk geweld. De man wordt ervan verdacht zijn 23-jarige vriendin te hebben geslagen bij een ruzie in de woning. De vrouw vluchtte met haar kind de woning uit en werd door een buurtbewoner opgevangen. Die waarschuwde vervolgens de politie. Toen agenten een kijkje gingen nemen in de woning van het stel werd de 37-jarige binnen aangetroffen. De man werd vervolgens aangehouden en is voor verder onderzoek ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhemse naar ziekenhuis na val van snorfiets

Publicatiedatum: 14-6-2006 11:03:36

Arnhem - Op de Zevenaarseweg in Arnhem is dinsdagochtend een 50-jarige vrouw uit die stad gewond geraakt na een val van haar snorfiets. De vrouw was daardoor buiten bewustzijn geraakt en moest naar het ziekenhuis. Volgens een getuige, een bekende van het slachtoffer, had zij de vrouw rond half negen zien rijden over de Zevenaarseweg. Toen ze bij wijze van groet een hand op haar schouder legde viel de Arnhemse van haar snorfiets. De vrouw zou daarbij met het hoofd op het wegdek zijn gevallen. Een passant verleende eerste hulp en waarschuwde de hulpdiensten. Het slachtoffer is daarop even later met de ambulance ter controle naar het Ziekenhuis Rijnstate gebracht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Vrouw aangehouden na mishandeling bij burenruzie
Publicatiedatum: 14-6-2006 11:02:56

Arnhem - De Arnhemse politie heeft dinsdagochtend in de wijk Klarendal een 43-jarige bewoonster aangehouden wegens mishandeling. De vrouw zou bij een burenruzie haar 47-jarige achterbuurvrouw hebben geschopt en geslagen. De twee zouden al langer in onmin met elkaar leven. Volgens het slachtoffer, dat niet zichtbaar gewond was, zou ze al vaker geklaagd hebben over geluidsoverlast die de 43-jarige zou veroorzaken. Toen bleek dat zelf aanbellen geen zin had werd de politie ingeschakeld, aldus het slachtoffer. Dinsdagochtend kwamen beide vrouwen elkaar tegen in de wijk, waarbij de 43-jarige het slachtoffer haar zou hebben uitgescholden. Vervolgens zou ze ineens hebben geslagen en geschopt. Na het voorval meldde het slachtoffer zich bij de politie. De 43-jarige Arnhemse werd daarop later in haar woning aangehouden. De vrouw is na verhoor vrijgelaten. Zij had toegegeven dat ze het slachtoffer had geschopt, maar dat was volgens haar verklaring omdat ze door het slachtoffer zou zijn bedreigd met het gooien van een vuilcontainer. Justitie buigt zich verder over de zaak.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---