Gemeente Capelle a/d IJssel

Folder jaarverslagen 2005 bij u in de bus

Vandaag, woensdag 14 juni, laat de gemeente huis-aan-huis een folder verspreiden met een samenvatting van het financieel jaarverslag 2005 en het Burgerjaarverslag 2005. De folder wordt niet bezorgd bij bewoners die een nee/nee sticker op de brievenbus hebben. Zij kunnen de folder met de samenvatting van de jaarverslagen 2005 aanvragen of ophalen bij het gemeentelijke Informatiecentrum .

In de folder staat hoeveel geld er in 2005 de gemeentekas binnenkwam en waaraan het is uitgegeven. Ook geeft de folder informatie over de gemeentelijke dienstverlening aan de Capelse burger en kunt u lezen op welke wijze de inwoners van Capelle aan den IJssel invloed uitoefenden op de ontwikkeling van hun buurt, wijk en stad.

De volledige jaarverslagen staan elders op deze gemeentesite in het Digitaal Loket bij het product Jaarverslagen 2005.

Wat vindt u van het Burgerjaarverslag?

Bij het onderdeel in de folder over het Burgerjaarverslag 2005 staat een reactiebon. Hiermee kunt u aangeven in hoeverre u tevreden bent over de informatie in het Burgerjaarverslag. U kunt ook gebruik maken van het digitale reactieformulier. Dit formulier staat op deze gemeentesite in het Digitaal Loket bij het product Burgerjaarverslagen.