AutoRai

Nieuwe driedeurs Honda Civic op British Motor Show

(6/14/2006)
De innovatieve en spectaculair ogende Honda Civic 3-deurs maakt in juli zijn opwachting op de British Motor Show in Londen. De nieuwe Civic 3-deurs is evenals de zeer succesvolle Civic 5-deurs en de Civic Type R concept, geproduceerd in Engeland.
De nieuwe Civic 3 deurs beleeft met de onthulling op de British Motor Show zijn wereldprimeur en wordt geflankeerd door de zeer succesvolle en nu al bekroonde Civic 5-deurs en de Civic Type R Concept. De Civicâs worden allemaal geproduceerd in Honda's vestiging in Swindon, Wiltshire.

Ook Hondaâs innovatieve en luxe sedan, de nieuwe Legend, is aanwezig op de Honda stand. De Legend is een unieke combinatie van prestaties, technologie en baanbrekende veiligheidsvoorzieningen, o.a. in de vorm van CMBS â remtechnologie die het gevaar van een botsing kan voorspellen â en SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive), een intelligent systeem waardoor de Legend een ongekende wegligging heeft, vooral op bochtige wegen.

Racefans komen ook aan hun trekken op de spectaculaire Honda Formule
1-stand. Hier is ook de âView Suspendedâ: een Honda F1-auto die volledig is gedemonteerd en als een bijzonder 3D-kunstwerk is te bewonderen. Een must voor de ware liefhebber van moderne racetechnologie.

Ook uniek is de verzameling milieuvriendelijke Honda producten. Te zien zijn o.a. de onlangs geïntroduceerde Civic Hybrid, elektrisch aangedreven bromfietsen en motorfietsen met een brandstofcel.

De Honda-stand vindt u in de North Hall (stand N1). De British Motor Show in Londen in voor het publiek geopend vanaf vrijdag 21 juli t/m zondag 30 juli 2006 van 09.30 - 21.00 uur (zondag tot 17.00 uur). Surf voor meer informatie naar: www.britishmotorshow.co.uk

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster