Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

André Relou Makelaardij opent nieuwe vestiging in Eindhoven

De Albert Heijn XL en de Blauwe Lotus aan de rondweg in Eindhoven: dit waren de buren van André Relou Makelaardij. Waren, want per 1 april verhuisde het makelaarskantoor naar de Kronehoefstraat 64A aan de rondweg, vlakbij het Marconiplein en tegenover de Rabobank. "We zaten prima op onze oude locatie. Maar de eigenaar had andere plannen met het pand, vandaar dat we verkassen, naar een nog betere zichtlocatie."

Een mooie gelegenheid om de benodigde ruimte te evalueren, zo vertelt André Relou. "Onze organisatie is de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Wat kantoorruimte meer en een spreekkamer extra is geen overbodige luxe. Wat dat betreft kwam de noodzaak om te verhuizen goed uit." Vorig jaar opende André Relou Makelaardij al een nieuw kantoor in Helmond. "Inmiddels is de gewenningsperiode allang achter de rug. Iedereen was snel afgestemd op de nieuwe situatie. Eén centrale agenda, goed overleg en enthousiaste collega's; het werkt prima!"

In sauna
Het nieuwe kantoor is moderner en valt meer in het oog. "Er is volop parkeergelegenheid. Strategisch ligt het pand perfect: herkenbaar, aan de rondweg en in het zicht. En wel zo prettig werken: er is airconditioning. Dat hadden we in het vorige kantoor niet; ramen konden niet open. Dus bij een zomerse hitte zaten we in een sauna!" Het pand aan de Kronehoefstraat was niet sleutelklaar. "Van binnen was het aardig uitgeleefd. Dus we hebben het interieur helemaal gestript en de ruimte opnieuw ingedeeld. Maar dat gebeurde allemaal achter de schermen: onze opdrachtgevers hebben er niets van gemerkt. We zijn verhuisd in een weekend, dus de zaken gingen gewoon door!"

NVM-lid
De toekomstplannen voor de Eindhovense vestiging? "In onze dienstverlening verandert niets. We willen in ieder geval niet te hard groeien. Want ik zou niet fulltime manager willen zijn. Het contact met klanten, het vak van makelen, dus gewoon het veld in: juist dat maakt mijn werk zo leuk." Zowel de Eindhovense vestiging als de Helmondse is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM): een waarborg voor kwaliteit. Tot slot zegt André: "Wie benieuwd is naar ons nieuwe kantoor, kan ons gerust eens bezoeken!"

Wilt u meer informatie? Surf dan naar www.andre-relou.nl of neem telefonisch contact op: (040) 20 55 300.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met André Relou Makelaardij, telefoonnummer (040) 20 55 300 (kantoor Eindhoven). Beeldmateriaal wordt digitaal aangeleverd. Suggestie fotobijschrift: "Het team van André Relou Makelaardij Eindhoven" Eindhoven, 14 juni 2006.


---- --