Ingezonden persbericht


Vegekom Services BV vernieuwt mobiele-telefoniecontract met Galaxy Business Networks

Structurele verlaging internationale beltarieven voor bedrijven in de sierteeltsector

Almere, 14 juni 2006 - Vegekom Services BV, dochter van de branchevereniging van groothandelaren in bloemkwekerijproducten (VGB), heeft de mobiele-telefonieovereenkomst met Galaxy Business Networks vernieuwd. Volgens de nieuwe overeenkomst kunnen de VGB-leden en -begunstigers tegen zeer gunstige tarieven internationaal bellen. Galaxy maakt voor zijn mobiele-telefoniediensten gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. De nieuwe internationale tarieven zijn een uitbreiding op het bestaande contract. Bedrijven hebben de flexibiliteit om per mobiel toestel een abonnementsvorm te kiezen. Zij kunnen ook de vorm van een abonnement tijdens de looptijd aanpassen om zo beter in te spelen op de specifieke belbehoeften van een medewerker. Het wijzigen is een kwestie van het activeren of deactiveren van modules. Binnen de overeenkomst werkt Vegekom nauw samen met een eigen netwerk van Galaxy-dealers.

Vegekom Services BV is de onderneming die binnen de VGB verantwoordelijk is voor de kortingsregelingen. Het aanbod van kortingsregelingen is zeer divers en varieert van branchespecifieke artikelen en diensten tot en met meer algemene diensten als verzekeringen en mobiele telefonie.

Marianne Wamsteker, beleidsmedewerker van Vegekom Services, zegt over de herziene overeenkomst: "De dienstverlening van Galaxy Business Networks onderstreept onze kernwaarden: kwaliteit en voordeel. Naast betrouwbaarheid en aantrekkelijke tarieven, zowel nationaal als internationaal, is de flexibiliteit van de abonnementsvormen een belangrijk punt. Dit stelt onze leden in staat om hun telefoniekosten beter te beheren. De gedetailleerde facturering van Galaxy speelt daarin een belangrijk rol. Beter inzicht in belgedrag en belbehoefte kan nu omgezet worden in een beter afgestemd abonnement en in kostenbesparingen."

"De combinatie van betrouwbare, betaalbare en flexibele communicatie via het KPN-netwerk wordt versterkt door de hoogwaardige dienstverlening van het eigen dealernetwerk dat VGB-leden en -begunstigers ondersteunt", aldus Job Kunst, Managing Director van Galaxy Business Networks. "Deze vernieuwde samenwerking is voor ons een bevestiging van de goede relatie die we de afgelopen jaren met Vegekom Services BV hebben opgebouwd."

Vegekom Services BV
Vegekom Services BV is de commerciële dochteronderneming van de VGB, die verantwoordelijk is voor de kortingsregelingen. De VGB is dé branchevereniging van de groothandel in bloemen en planten. Een sterke club, vooral dankzij veel directe inbreng van de leden, die daardoor ook een sterke verdediger van hun belangen is. De VGB is een geduchte tegenstander als deze belangen op het spel staan. Zij vertegenwoordigt ruim 65 procent van de omzet van de totale Nederlandse sierteeltgroothandel. De kracht, flexibiliteit en dynamiek die de branche kenmerken, straalt ook de VGB uit. Ondernemers die lid zijn van de VGB, worden daar zélf sterker van.