Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Huizense aangevallen tijdens uitlaten hond

Huizen, 14-06-2006 o Een 33-jarige inwoonster van Huizen liep woensdag 14 juni rond 00.15 uur met haar hond bij de hondenuitlaatstrook aan de Damwand. De vrouw hoorde haar hond piepen en ging kijken wat er aan de hand was. Plotseling stond zij oog in oog met een man die haar direct begon te schoppen tegen haar been.
Ook haalde de man een steekwapen tevoorschijn en maakte een steekbeweging richting de vrouw. De vrouw wist de pols van de man te pakken en hem tegen te houden. Er ontstond een worsteling tussen de man en de vrouw. De man riep op een gegeven moment auw en liep mank weg. De Huizense is naar huis gegaan waar ze de politie waarschuwde. De vrouw raakte gewond aan haar voet.

Signalement: lichtgetinte man met een normaal postuur van ongeveer
1.80 meter lang en rond de 25a30 jaar oud. De man had glad, donker kort haar. Hij droeg een wit t-shirt met rode strepen op de mouwen en borst, een witte korte broek en bootschoenen.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van het voorval of mensen die mogelijk meer weten. Zij kunnen zich melden via 0900 8844.