Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking benoeming van leden van de commissie bezwaarschriften

De gemeente neemt vele beslissingen. Als u het niet eens bent met een beslissing, dan kunt u hiertegen bezwaar maken. Voordat de gemeente een beslissing neemt over een bezwaarschrift, vraagt zij de commissie bezwaarschriften hierover advies. De commissie bezwaarschriften is een onafhankelijke commissie.

De commissie bestaat uit drie kamers: de Algemene kamer behandelt alle bezwaarschriften die bij de gemeente worden ingediend, met uitzondering van de bezwaren die betrekking hebben op de sociale regelgeving (Sociale kamer), personele zaken (Personeelskamer) en belastingzaken.

De leden van de commissie bezwaarschriften worden volgens de Verordening behandeling bezwaarschriften 2006 door het college benoemd. De zittingsperiode van de leden van de commissie is gelijk aan die van de leden van de gemeenteraad.

Het college heeft op 6 juni besloten om voor de raadsperiode 2006-2010 de volgende personen te benoemen:

Voorzitter van de Algemene kamer: de heer mr. G.H.F. Riesthuis.

Leden van de Algemene kamer: de heer mr. M.J. Sluijs; de heer mr. D. de Klerk; mevrouw mr. C.J.A. Boere; mevrouw mr. I. van Elzakker.

Voorzitter van de Sociale kamer: mevrouw mr. R.C.J.M. Balvers.

Leden van de Sociale kamer: mevrouw mr. D.W. de Blaauw-Logher; mevrouw R. Bruggeman; de heer mr. R.J.J. Reijnierse; de heer mr. D. Cevik; mevrouw mr. drs. L.P. van Geest-Kamphaus.

Voorzitter van de Personeelskamer: de heer mr. G.H.F. Riesthuis.

Leden van de Personeelskamer: de heer C.H.J. Lamers; de heer J.A. van der Hoek.