Ingezonden persbericht


Datum: 14 juni 2006 Nummer: 039

Gerard & Gordon toppers tijdens Nederland - Servië-Montenegro

De eerste WK-wedstrijd van Oranje was niet alleen voor Arjen Robben succesvol. Ook Gerard Joling en Gordon hebben geweldig gepresteerd tijdens Nederland - Servië-Montenegro. Net als de andere duo's Irene van de Laar & Georgina Verbaan en Ruben & Tijl (Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Tijl Beckand, bekend van de Lama's) gaven zij op geheel eigen wijze commentaar tijdens de wedstrijd. Bijna 10.000 Nederlanders hebben geluisterd naar het commentaar van de BN'ers. Luisteraars konden zelf kiezen met welk duo ze de wedstrijd wilden volgen. Gerard en Gordon bleken de meest beluisterde commentatoren te zijn. Op vrijdag 16 juni en woensdag 21 juni zitten alle duo's weer klaar om opnieuw op originele wijze verslag te doen van de verrichtingen van Oranje.

Alle commentatorenduo's zorgen bij de groepswedstrijden van het Nederlands elftal voor 90 minuten 'Oranje-entertainment'. Dit unieke commentaar is live te beluisteren via 0900-0095*, via wkpn.nl of via oranje.nl op je mobiel.


* De WK-telefoonlijn 0900-0095 (0900-00wk) kost 3 cent per minuut vanaf een vast nummer en 10 cent per minuut als je belt via je mobiel (KPN Mobiel en Hi-klanten).

===