Athlon Holding

Aandeelhouders Athlon bespreken openbare bod van De Lage Landen

Hoofddorp, 14 juni 2006

Tijdens de uitgestelde jaarlijkse Algemene vergadering van Aandeelhouders van Athlon Holding (autoleasing en autoschadeherstel) van hedenmiddag wisselden de Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur met aandeelhouders van gedachten over het openbare bod van De Lage Landen op alle uitstaande gewone aandelen. Daarbij kwamen uiteraard de strategische achtergronden van het bod uitgebreid aan de orde. Het bod bedraagt E 30,25 per gewoon aandeel; in deze prijs is inbegrepen het recht op dividend over het boekjaar 2005. De aanmeldingsperiode voor aandeelhouders eindigt op 23 juni a.s. om 15.00 uur.

In het verlengde van de bespreking van het bod keurden aandeelhouders de statutenwijziging goed. Hiermee wordt bij gestanddoening van het bod het structuurregime afgeschaft. Onder dezelfde voorwaarde vinden wisselingen in de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen plaats. Na overname zal de Raad van Bestuur bestaan uit de heren N.M.P. van den Eijnden, voorzitter, J. Slootweg, verantwoordelijk voor financiën (beiden thans Athlon) en R.C. Vermaat, verantwoordelijk voor de landen (thans DLL Translease). Dit betekent dat de heren H. Bierstee en M. Claus aftreden. De nieuwe Raad van Commissarissen zal bestaan uit de zittende leden de heren W.M. van den Goorbergh (voorzitter) en J.H. van Heijningen Nanninga, aangevuld met van DLL-zijde de heren C.A.C.M. Schellens, R. Westmijse en J. du Pré. De heren C.J. Brakel en O. Heijn zullen aftreden als lid van Raad van Commissarissen.

De vergadering stelde voorts de jaarrekening 2005 vast. In vervolg daarop werden de Raad van Bestuur voor het gevoerde beleid en de Raad van Commissarissen voor het gehouden toezicht gedechargeerd.

Voor nadere informatie:
Athlon Holding N.V.
mr. J.E. Demper, secretaris Raad van Bestuur
Telefoon: 023 567 5700
E-mail: athloninfo@athlonholding.nl
Website: www.athlonholding.nl


-----------------------


---- --