DE WK-FINALE WORDT IN NEDERLAND GESPEELD voor Ruud's WK

Omdat Niet alleen het Nederlands elftal en Ruud van Nistelrooy tijdens het WK in Duitsland een twaalfde man nodig hebben, maar ook weeskinderen in de wereld een twaalfde man kunnen gebruiken tijdens hun leven, staat de traditionele wedstrijd tussen Hectas Nederland en Duitsland dit jaar in het kader van Ruud's WK. Met de positieve steun en de betrokkenheid van de Hectas, kunnen ook weeskinderen scoren

DUIVEN, 20060612 -- Op 14 juni a.s. speelt HECTAS Nederland in Rheden (bij Arnhem) tegen HECTAS Duitsland. In 2004 werd deze voetbalwedstrijd in Duitsland gespeeld met een positief resultaat van 2-4 voor Nederland, nu wordt de re-match gespeeld tussen deze Europese collega's.


De aftrap is om 15.45 uur en wordt door een bekende voetbalinternational verricht.

Het evenement vindt plaats op het terrein van VV Rheden en wordt door honderden Duitse en Nederlandse collega's bekeken. De volksliederen worden gespeeld, de spelers zingen mee in originele landentenues. De wedstrijd staat onder leiding van een Duits scheidsrechterstrio met Bundesliga ervaring.

De prijsuitreiking is in handen van Johan Vlemmix die met zijn twintigkoppig team de dag zal begeleiden. Deze dag staat ook in het teken van SOS-Kinderdorpen. Een grote verloting alsmede verkooppunten van shirts van Ruud's WK moeten een fors bedrag voor deze stichting genereren.


Algemene informatie Hectas
Hectas is een Europees werkende schoonmaakdienstverlener. Vanuit 7 landen wordt met meer dan 10.000 medewerkers de reiniging verzorgd bij duizenden opdrachtgevers.

Het dagprogramma:
15.00 Ontvangst
15.45 Start 1ste helft
16.30 Rust
16.45 Start 2de helft
17.30 Prijsuitreiking
17.45 Verloting
19.00 Barbecue
21.00 Start Duitsland - Polen
23.00 Einde

EINDE PERSBERICHT




Hectas Bedrijfsdiensten C.V.