Ingezonden persbericht



---

RightNow introduceert applicaties voor contactbeheer en belleridentificatie

Optimale dienstverlening, verlaagde callcenterkosten en waardevolle managementinformatie met nieuwe RightNow Voice-applicaties

Slough, Berkshire, 14 juni 2006 - RightNow Technologies introduceert twee nieuwe RightNow Voice-applicaties die de dienstverlening aan klanten optimaliseren, callcenterkosten verlagen en waardevolle managementinformatie opleveren. De applicaties zijn bestemd voor contactbeheer en belleridentificatie. Met de introductie van deze applicaties versterkt RightNow zijn positie als leverancier van spraaksoftware als onderdeel van een geïntegreerde multichannel-oplossing.

De nieuwe RightNow Voice-applicaties zorgen voor directe identificatie van bellers en voorzien contactcenter agents van alle informatie die ze nodig hebben om problemen op te lossen. Klanten zijn hiermee verzekerd van optimale ondersteuning. Bovendien kunnen agents snel en effectief producten verkopen. Daarnaast neemt de afhandeling van gesprekken minder tijd in beslag door directe beschikbaarheid van informatie op de desktop van agents. Dit resulteert in lagere kosten.

Door informatie over gesprekken vast te leggen en deze te verbinden aan klantaccounts, bieden de RightNow Voice-applicaties managers een scherp inzicht in klantervaringen en marktontwikkelingen. "Met RightNow Voice hoeven agents van contactcenters klanten niet zoveel vragen meer te stellen", zegt Joseph G. Brown, Vice-President Spraakoplossingen van RightNow. "Alle informatie die ze nodig hebben, krijgen ze automatisch op het juiste moment aangeboden. Bovendien begrijpen beslissers in de organisatie door de inzet van deze applicaties beter waarover klanten bellen. Hierdoor kunnen ze voortdurend inspelen op veranderingen in de klantvraag."

De RightNow Voice-applicatie voor contactbeheer gebruikt automatische nummeridentificatie (ANI), touch-tone Interactive Voice Response-input (IVR) of spraak om klanten die bellen, te identificeren. Zodra een beller is geïdentificeerd, kan de applicatie verschillende handelingen in gang zetten, zoals een 'screen pop' op de desktop van een servicemedewerker of het ophalen van de juiste data uit back-end-systemen.

De twee nieuwe producten vullen het veelzijdige aanbod van on-demand RightNow Voice-spraakapplicaties uitstekend aan. Deze applicaties helpen bedrijven om snel en makkelijk spraak en selfservice via spraak te implementeren als onderdeel van hun klantenbeheerstrategie. RightNow Voice is naadloos te integreren met RightNow CRM, applicaties van andere aanbieders en telefonieoplossingen.

RightNow Technologies
RightNow Technologies is een toonaangevende leverancier van klantbeheeroplossingen: van CRM- tot en met Customer Experience Management-applicaties. Meer dan 1.500 ondernemingen over de gehele wereld vertrouwen op RightNow voor een optimale dienstverlening aan hun klanten. Steeds vaker onderscheiden bedrijven zich op basis van serviceniveau. Hierdoor zijn Customer Experience Management-oplossingen in toenemende mate bepalend voor hun succes. RightNow is opgericht in 1997 en heeft zijn hoofdkantoor in het Amerikaanse Bozeman, Montana. Daarnaast heeft het bedrijf kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië.