Gemeente Vlaardingen


Verkeersbesluiten 10 mei 2006

Publicatiedatum: 14 juni 2006
Reageren tot: 28 juli 2006


* Emmastraat

* Uitwegvergunningen

Emmastraat

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen hebben besloten om als gevolg van de realisatie van een kantoorgebouw op de locatie Emmastraat 45 door plaatsing van bouwhekken vier parkeerplaatsen aan weerskanten van de aanwezige wegversmalling te laten vervallen voor de periode van week 21 van 2006 uiterlijk tot en met week 52 van 2006. Bovendien wordt door plaatsing van bouwhekken en bord C16 van bijlage
1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 het noordelijke voetpad ter plaatse van Emmastraat 45 voor dezelfde periode gesloten verklaard voor voetgangers.

Indien u zich niet kunt verenigen met dit besluit, bestaat voor u, op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), de mogelijkheid om binnen zes weken na publicatie van dit besluit een gemotiveerd bezwaar in te dienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Vlaardingen.
Gedurende de termijn van 6 weken ligt het besluit voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie op Hoflaan 27.

Uitwegvergunningen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in hun vergadering van 6 Juni 2006 hebben besloten, op basis van artikel 2.1.5.3. van de Algemene plaatselijke verordening een vergunning te verlenen aan de heer P.C. Willemse, Anna van Burenstraat 21 , om een inrit aan te leggen ten behoeve van de ontsluiting van zijn parkeerplaats op eigen erf

Aan de heer J. Props van het architecten bureau Vedder en Partners B.N.A.,wordt ten behoeve van de Stichting Meervoud , op basis van artikel 2.1.5.3. van de Algemene plaatselijke verordening ,een uitwegvergunning verleend voor het ontsluiten van het parkeerterrein achter de te realiseren nieuwbouw, waarvoor bouwvergunning is verleend, via het openbaar gebied voor het perceel Emmastraat 45. Dit onder de voorwaarde dat de vervallen parkeerplaats in het openbaar gebied wordt gecompenseerd .

Aan de hee r A. Kuyumcu, Pieter Karel Drossaartstraat 65 wordt , op basis van artikel 2.1.5.3. van de Algemene plaatselijke verordening een uitwegvergunning verleend, om een inrit aan te leggen in de Vettenoordstraat ten behoeve van de ontsluiting van de in zijn tuin te bouwen garage, waarvoor bouwvergunning is verleend.

Aan de heer M.W.P. Zonneveld van De Vilder & Zonneveld Architecten, wordt ten behoeve van de Brandweer, op basis van artikel 2.1.5.3. van de Algemene plaatselijke verordening, een uitwegvergunning verleend voor het ontsluiten van het perceel Hoogstad 51. .

Gedurende een periode van 6 weken na deze publicatie liggen deze aanvragen met de vergunning en een situatietekening ter inzage bij de receptie van de Dienst Stadswerk Hoflaan 27, elke werkdag van 8.30 16.00 uur. Op grond van artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht bestaat de mogelijkheid om tegen het verlenen van deze vergunningen binnen zes weken na deze publicatie een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen, gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 141, 3130 AC Vlaardingen. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het aangevochten besluit niet op. Hiertoe kan op grond van het bepaalde in artikel 8.81 van de Algemene wet bestuursrecht een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de president van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.