Ingezonden persbericht


Persberich

Opnieuw uitbreiding team Morningstar Systems

Heerlen, 14 juni 2006 - Per 1 juni zijn Martijn Boomsma (32) en Juul Leijnse (24) in dienst getreden bij Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management. Boomsma wordt als functioneel consultant verantwoordelijk voor de vertaalslag van de eisen en wensen van organisaties naar een functioneel ontwerp, de functionele inrichting en configuratie van systemen en de begeleiding van de invoering ervan. Leijnse gaat zich als sales consultant en functioneel consultant met name richten op het ondersteunen van het salesteam van Morningstar Systems bij trajecten op het gebied van digitaal dicteren.

Boomsma was vanaf 1998 werkzaam bij Pricewaterhouse Coopers, onder andere als teamleider van de it-supportdesk en procescontroller. De laatste drie jaar was hij als knowledge manager lid van het service management team. Het was zijn taak om aanwezige kennis optimaal beschikbaar te maken en in te zetten, op basis van nieuwe systeemoplossingen, nieuwe rollen en het implementeren van nieuwe processen.

Als functioneel consultant bij Morningstar Systems gaat Boomsma organisaties kwalitatieve oplossingen bieden voor het inrichten van ECM-oplossingen in een brede context. "Door mensen, processen, kennis en systemen optimaal samen te laten werken hoop ik het beste resultaat te behalen. Met behulp van de bij Morningstar Systems aanwezige ervaring en referenties gaat dit zeker lukken," aldus Boomsma.

Digitaal dicteren

Leijnse gaat zich bij Morningstar Systems bezighouden met implementaties van de digitale dicteersoftware BigHand, in een later stadium aangevuld met projecten met het document management systeem WorkSite 8 van Interwoven. Morningstar Systems brengt BigHand sinds begin dit jaar als complete oplossing op de Benelux-markt, inclusief sales, consultancy, implementatie, project management en support. In zijn vorige functie heeft Leijnse veel kennis opgedaan met betrekking tot digitaal dicteren, hij was namelijk verantwoordelijk voor projecten op dat gebied bij Clip Consultants. Naast digitale dicteersystemen biedt dat bedrijf ook een eigen dossier-/relatiesysteem voor de Nederlandse juridische markt. Tot de werkzaamheden van Leijnse behoorden marketing, verkoop, implementaties en support van deze systemen.

"Ik zie veel kansen voor digitaal dicteren in de juridische markt en ga me ervoor inzetten om BigHand groot te maken in Nederland. Mijn persoonlijke doel bij Morningstar Systems is om me als consultant verder te professionaliseren op het gebied van BigHand en WorkSite 8," aldus Leijnse.

Morningstar Systems - Nieuw Eyckholt 292H, 6419 DJ, HEERLEN

Tel.: 045 - 576 0710, Fax: 045 - 576 0719, e-mail: info@morningstarsystems.nl,

internet: www.morningstarsystems.nl

Over Morningstar Systems

Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, is gericht op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen en tussen bedrijven. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde gegevensbronnen (databases, applicaties) en ongestructureerde gegevensbronnen (e-mail, tekstdocumenten, presentaties enzovoort). Morningstar ontwikkelde een aantal implementatiemethoden en technieken die hebben geleid tot een nieuwe expertise aangeduid als 'Context Management'. Ter ondersteuning daarvan levert het bedrijf als gecertificeerd wederverkoper een aantal hoogwaardige toepassingen op het gebied van portalbouw, documentbeheer, klantbeheer, alsmede records-, workflow- en kennismanagement. De klanten van het bedrijf zijn onder meer actief in de sectoren petrochemie, farmachemie, financiële dienstverlening en advocatuur.

Morningstar Systems is opgericht in 1996 en heeft vestigingen in Heerlen (hoofdkantoor), Amstelveen, Londen (UK) en Baltimore (VS). Morningstar Systems was in 2005 Interwoven's Enterprise Partner of the Year en winnaar van de VIP Applicatie van het Jaar Award 2004 en 2005.

Meer informatie: www.morningstarsystems.nl


---

Voor redactionele informatie of fotografie (Ref.: 0806):

Influx PR - Frieda Zieleman - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn.

Tel.: 055 366 3034, e-mail: frieda@influx-pr.com