Ingezonden persbericht


Persbericht

Capelle a/d IJssel, 13 juni 2006

350 kadobonnen leverbaar binnen één minuut op www.kadopagina.nl

Baas staat nooit meer met lege handen

Capelle a/d IJssel - Iedere manager kent de situatie: een personeelslid is jarig, je moet naar een receptie of je wilt iemand even in het zonnetje zetten, maar je hebt geen cadeau. Vanaf deze week heeft kadopagina.nl daar de oplossing voor. De vernieuwde website biedt meer dan 350 waardebonnen aan die binnen een minuut geleverd kunnen worden. Wie op www.kadopagina.nl een van de vele originele waardebonnen bestelt kan direct een fraaie coupon afdrukken, inclusief een persoonlijke boodschap en een bijpassende enveloppe. Geen baas hoeft dus meer met lege handen te staan.

"Zodra je op onze site een waardebon hebt uitgekozen, besteld en betaald, kun je ook vast een bijpassende bon afdrukken op je eigen kleurenprinter. De officiële waardebon is dan al per post onderweg", zegt Jim Advokaat, eigenaar van Kadopagina.nl. "De techniek is nog niet zover, dat je echte waardepapieren kunt printen, maar door onze bon, de persoonlijke boodschap en de enveloppe die er bij hoort op je kleurenprinter thuis af te drukken, heb je tóch een maatwerk cadeau dat je zonder gezichtsverlies kunt geven."

De waardebonnen die bezoekers op kadopagina.nl kunnen vinden blinken uit in originaliteit. Wat te denken van "Blo-karten (zeilen) op het strand", "De Argentijnse Tango leren dansen in anderhalf uur", "racen op Zandvoort" of speciaal voor zakenrelaties: "de Hummer experience"? Er is keuze uit meer dan 350 verschillende waardebonnen die men online kan downloaden. Kadopagina.nl is expert op het gebied van waardebonnen. "Onze waardebonnen zijn allemaal goed voor een onvergetelijke belevenis", stelt Jim Advokaat. "Bij ons koop je dus geen dingen of spullen maar een gevoel." Meer informatie op www.kadopagina.nl.