Ingezonden persbericht


Persbericht: Open2Europe opent deur Europese media voor het Nederlandse bedrijfsleven

Europese PR-organisatie biedt het Nederlandse bedrijfsleven voortaan een scala aan PR-diensten om de zichtbaarheid van hun producten te vergroten in meer dan 16 Europese landen

Parijs, 14 Juni 2006 - Open2Europe, de Europese ontwikkelingsspecialist, kondigt vandaag de opening van zijn PR-activiteiten voor de Nederlandse markt aan. Zowel kleine bedrijven als grote accounts, kunnen profiteren van een scala aan PR-diensten om hun zichtbaarheid in de Europese media te vergroten.

Als jarenlange partner in de Europese ontwikkeling voor vele Amerikaanse, Europese en Aziatische bedrijven, biedt Open2Europe vanuit een gecentraliseerd kantoor en met een team dat bestaat uit 16 verschillende nationaliteiten, nu haar diensten aan het Nederlandse zakenleven aan. Deze communicatie- en mediaspecialisten verzekeren een sterke en regelmatige aandacht van hun cliënten in de Europese professionele en publieksmedia (gedrukte media, online, radio en televisie). Werkend met een database die meer dan 40.000 Europese journalisten bevat, biedt Open2Europe Belgische bedrijven de gelegenheid om efficient te communiceren met de media naar keuze in Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, België, Griekenland, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Polen, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en uiteraard in eigen land.

Jan Robijns, Country Manager Nederland bij Open2Europe legt uit: "Nederlandse bedrijven moeten zich meer richten op de Europese markt. Om hen daarbij te helpen, brengt Open2Europe 700 miljoen Europese consumenten binnen hun communicatiebereik en dat op eenvoudige en kostenbeherende wijze."

Het Nederlandse team onder aanvoering van Jan Robijns is zo opgezet dat het het raakvlak is tussen het Nederlandse bedrijfsleven en Open2Europe. De rol van dit team is het analyseren van de behoeftes, de objectieven en de geografische prioriteiten om zo het meest geschikte pan-Europese PR-programma uit te voeren. Tevens geeft het advies, coördineert het en is het in staat een complete visie te geven over de activiteiten die voor deze bedrijven gedaan worden in heel Europa.

"De unieke filosofie van Open2Europe wordt omarmd door marktleidende ondernemingen. Geen ander bedrijf is in staat om zo'n team specialisten te leveren aan Nederlandse bedrijven vanuit één centrale plaats. Onze missie is hen te helpen met het zich positioneren als herkenbare marktspelers in een deel van of in heel Europa," besluit Jan Robijns.

Naast de pan-Europese PR-programma's biedt Open2Europe eveneens een vertaalservice, Business Development en financiële informatieservices, naar gelang het budget, de timing, de behoeften en prioriteiten van een bedrijf.

Over Open2Europe
Open2Europe, gevestigd in Parijs, ondersteunt ondernemingen uit alle marktsegmenten met het starten of versterken van al hun activiteiten in Europa. Dankzij een scala aan kwalitatieve, op maat gesneden PR en Business Development programma's, een vertaalservice en een financiële informatieservice, is het bedrijf een sterke partner. Open2Europe is een Europese private onderneming, opgericht in 2000 dat bestaat uit een ervaren internationaal team van meer dan 16 nationaliteiten en is momenteel actief in 31 landen. Oorspronkelijk gespecialiseerd in nieuwe technologieën, heeft het bedrijf zich weten te ontwikkelen tot een PR-specialist in sectoren zoals transport, handel, industrie, zakelijke dienstverlening, toerisme, vrije tijd en consumentenproducten. Open2Europe gebruikt de ervaring die ze heeft opgedaan in met de werkzaamheden in de veeleisende technologische sector: ondernemend, reactief, creatief en het vermogen techniek te begrijpen en te populariseren. www.open2europe.com

Contact
Jan Robijns
Country Manager Nederland
Open2Europe
+33 1 55 02 14 69
j.robijns@open2europe.com