14 juni 2006

Jan Zweegman voorgedragen als algemeen directeur Priority Telecom Netherlands BV

Schiphol-Rijk Priority Telecom NV heeft vandaag aangekondigd dat Jan Zweegman per 1 juli 2006 is voorgedragen als algemeen directeur van Priority Telecom Netherlands BV. In deze onderneming zijn alle Nederlandse activiteiten van Priority Telecom NV samengebundeld. Zijn voordracht is een eerste stap in de integratie van delen van Priority Telecom in de UPC Broadband groep. Deze stap volgt op de beëindiging van de notering van Priority Telecom NV aan Euronext Amsterdam per 8 juni jongstleden. Zweegman volgt Cees van Steijn op, die als interim CEO op 30 juni 2006 vertrekt. Van Steijn was onder meer verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten van Priority Telecom NV.

Jan Zweegman is sinds 1 januari 2005 werkzaam binnen UPC Nederland BV, verantwoordelijk voor alle customer operations. Hij is bijna 20 jaar actief in de telecommunicatiemarkt, zowel in binnen- als buitenland en heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van vaste en mobiele telecommunicatie in zowel de zakelijke, wholesale- als retailmarkt. Voordat hij bij UPC in dienst trad, was hij 8 jaar lid van de directie van KPN Mobiel Nederland BV. Over Priority Telecom NV
Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een faciliteitengebaseerde zakelijke aanbieder van telecommunicatiediensten die zich met name richt op haar stedelijke kernmarkten in Nederland en Oostenrijk. Priority Telecom levert high-speed internettoegang, privé-datanetwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en geavanceerde spraakdiensten aan meer zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke/nationale leveranciers van telecommunicatiediensten en maakt daarbij optimaal gebruik van haar ervaren lokale directe verkoopmedewerkers. Voor meer nieuws en informatie gaat u naar:

www.prioritytelecom.com.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Claire Verhagen
Citigate First Financial BV
Telephone + 31 (0)20 575 40 18
Mobile +31 (0)6 29 59 77 45

---


---- --