Regiosport Nederland, een must voor alle sportclubs

ASSEN, 20060614 -- Sportclubs, sportverenigingen maar ook individuele sporters komen er vaak bekaaid af in de media. Regionale kranten nemen vaak helemaal geen uitslagen mee, terwijl ook de plaatselijke huis-aan-huis kranten steeds minder aandacht besteden aan de lokale sporter. Voor elke club en vooral voor de sporter is dat frustrerend. Om zeker te zijn van exposure moeten clubs een advertentie plaatsen. En dat kost handenvol geld.


Daarom is www.regiosportnederland.nl de uitkomst voor sportclubs die hun sporters wel graag aandacht geven. Gratis worden alle uitslagen, elk nieuwsfeit, elke sponsoruiting en aankondigingen op de sport website van Nederland geplaatst. Bovendien krijgt u op deze gloednieuwe en veel bezochte website een eigen gratis homepage. Succes verzekerd, want uw laatste nieuws is tevens de headline van de provinciepagina! Gegarandeerd dat uw club meer bekendheid zal gaan genieten, dat uw sporters meer voor het voetlicht komen. Heeft uw club wel eens een rommelmarkt, een feestavond of een verloting? Dan weet u ongetwijfeld wat een aankondiging in de krant kost. Voor veel clubs is dit niet te betalen. Voor niets heeft u op deze site alle ruimte. Bovendien wordt Regiosport Nederland gerund door professionele sportjournalisten. Een exclusief interview of een fotoreportage, de redactie heeft de beschikking over een eigen fotograaf, behoren eveneens tot de exclusieve mogelijkheden.

De site stelt u verder in de gelegenheid om geld te verdienen met uw sport. U verkoopt een banner voor de site,waarna de redactie de banner op professionele wijze op de site zal plaatsen. Van hetgeen de adverteerder die u aandraagt betaalt, stroomt dertig procent rechtstreeks terug in de clubkas! Dat is snel verdient natuurlijk!

Voorts ontvang u maandelijks een nieuwsbrief, en kunt u door gratis lid te worden meedoen aan talloze acties, prijsvragen en unieke acties. Deze unieke site wordt gerund door de sportjournalisten Harry de Jong, Henk Fischer en Vincent Muskee. De Jong is al jaren een gerespecteerd motorsportjournalist. Bovendien is hij erkend en gerenommeerd webdesigner. Fischer is als fotograaf bekend van onder meer de Aktueel en De Telegraaf. Muskee is al meer dan tien jaar redacteur, met als specialiteit de voetbalsport. Het trio heeft haar sporen al ruimschoots verdient in de journalistiek. Scherp en doortastend zijn ze echter nog steeds.

Twijfel niet en maak Uw team, club of sportvereniging gratis lid van Regiosport Nederland. Lift mee op onze exposure en geniet meteen van Uw eigen website zonder kosten ! Gratis !



Ingezonden persbericht