Titel: Ed van Eeden op bezoek in de bibliotheek Arnold zegt: Houten digitaal, Index VIA EINDREDACTIE Titelbalk gaf: Nieuws

Digitale Gemeente Houten

Ed van Eeden op bezoek in de bibliotheek

woensdag 7 juni 2006 - Bron: Bibliotheek Houten

Op woensdag 14 juni organiseert de bibliotheek van Houten, in samenwerking met boekhandel Wijs en De Kring een lezing door Ed van Eeden.

In het kader van Juni, de maand van het spannende boek spreekt hij over de Nederlandse Thrillerliteratuur en over zijn werk als auteur van misdaadromans. Ed van Eden is schrijver, vertaler, journalist, recensent en mede-oprichter van SLAU, Stichting Literaire Activiteiten Utrecht. Als ghostwriter schreef hij de levensverhalen van o.a. Sylvia de Leur en Regilio Tuur. Ed van Eeden was de literaire mentor van onder anderen Ronald Giphart en kinderboekenauteur Nanda Roep.

De lezing wordt gegeven in het gebouw van de Bibliotheek Houten, Onderdoor 158. Voorverkoop van toegangsbewijzen vindt plaats bij de bibliotheek en bij boekhandel Wijs, Spoorhaag 144, te Houten.

Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Prijs: 7,50 inclusief koffie. U-pas houders 3,75 Voor meer informatie, aanmelding of een folder kunt u terecht bij de Bibliotheek Houten, tel.: 030-6375938; e-mail
info@bibliotheekhouten.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).