Wk-gekte slaat toe, nu gratis oranjedsl

HEERENVEEN, 20060614 -- Dat Friezen niet kapot te krijgen zijn, bleek al wel weer toen het voetbalelftal van onder de 21 europees kampioen werd. Maar de Friezen scoren weer. Om dat en het WK te vieren gaat het Heerenveense DIS Telecom nu wel heel ver: Gedurende het WK geeft zij GRATIS ADSL weg!


Het enige wat de consument hoeft te doen, is zijn huidige belbasisabonnement bij KPN in te ruilen tegen de dienst van DIS Telecom. Voor exact ¤ 18,16 per maand (het bedrag wat men nu aan KPN betaalt voor het belbasisabonnement) heeft de consument dan een complete telefoniedienst met behoud van zijn nummer en een gratis supersnelle ADSL verbinding van 2048/1024.

"Friesland moet nu eindelijk eens serieus worden genomen", aldus Harry Dijkstra, algemeen directeur van DIS Telecom. "We leveren de beste trainers, de beste schaatsers en nu leveren we dus ook de beste en meest voordelige diensten van Nederland."

Gemiddeld zal een huishouden ¤ 200,- per jaar besparen en dat zonder ook maar een seconde gebeld te hebben. Wanneer er wordt gebeld met de dienst, loopt dit voordeel nog veel verder op.

DIS Telecom heeft de scherpste tarieven van Nederland. Dit werd onlangs bevestigd in tests van consumentenprogramma's Radar en Kassa.

Om DIS Telecom nu een trendsetter te noemen gaat volgens Harry Dijkstra te ver: "we moeten eerst nog maar eens zien of er anderen zijn die dit aanbod überhaupt kunnen evenaren".

Ga voor meer informatie naar www.oranjedsl.nl