Gemeente Stein


Gratis workshop Samenwerken
12-06-2006
Gratis workshop Samenwerken
Op donderdag 15 juni aanstaande organiseert het Partners in Welzijn Steunpunt Vrijwilligerswerk een workshop Samenwerken, bedoeld voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de Westelijke Mijnstreek.

Het succes van een team is afhankelijk van een goede onderlinge samenwerking. Een groep met een gemeenschappelijk doel dat bijdraagt aan het bereiken van de organisatiedoelstellingen. Ieder lid levert daar zijn eigen specifieke bijdrage aan. De teamleden zijn onderling afhankelijk van elkaar voor het bereiken van het gemeenschappelijke doel.

In deze workshop wordt behandeld aan welke belangrijke voorwaarden een goed team moet voldoen. Wat betekent dit voor de teamleiding en voor de teamleden? Ook is een goede communicatie van groot belang. Het op een juiste manier feedback geven en ontvangen is een belangrijke vereiste vaardigheid van de individuele teamleden. In deze workshop worden deze praktische vaardigheden geoefend.

De workshop duurt van 19.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in het gebouw van de stichting Jeugd- en Jongerenwerk Oirsbeek (de Schepenbank), aan de Grachtstraat 1 te Oirsbeek. Deelname is gratis.

Voor aanmelding, meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Anne Fingskes van het Steunpunt Vrijwilligerswerk. Telefoon: 046 4288060 of e-mail: vrijwilligerswerk@piw.nl