Politie Midden- en West Brabant

Jaarverslag Politie Midden en West Brabant is online

TILBURG, 15 juni 2006

Jaarverslag Politie Midden en West Brabant is online

De politie Midden en West Brabant publiceert vandaag haar jaarverslag over 2005 op de website www.jaarverslagpolitiemwb.nl . Op deze site vinden inwoners van de politieregio overzichten van een aantal inzetten van de politie en daarbij behorende gebeurtenissen.

Korpschef Frans Heeres daarover: "Met trots presenteren we u ons digitale jaarverslag. Met - tot op gemeenteniveau - informatie over gebeurtenissen. Maar ook met reportages, filmpjes en verhalen uit de politiepraktijk. Op vele onderdelen is verbetering zichtbaar. En, wat veel belangrijker is: de veiligheid van onze burgers is weer toegenomen! De resultaten die de medewerkers van ons korps hebben geboekt, zijn mede behaald door de samenwerking met onze partners én inwoners. En dit werpt zijn vruchten af. Achter de knop 'ambtelijk jaarverslag' vindt u het integrale jaarverslag van 2005, waarmee we verantwoording richting ons bestuur hebben afgelegd."

De website heeft maar liefst vier ingangen: voor burgers, bestuurders, politiemensen en de pers. Er is gebruik gemaakt van video en achtergrond reportages. De site geeft een uitgebreid kijkje in de keuken van het korps: resultaten, beleidsontwikkelingen, inzetten, bedrijfvoering, integriteitskwesties en de grote en kleine geruchtmakende zaken uit 2005.

Auteur: unit Communicatie