Patton voldoet aan RoHS voor SmartNodes VoIP

Patton electronics

Patton voldoet aan RoHS voor SmartNodes VoIP

GAITHERSBURG, Maryland en BERN, Zwitserland, June 15 /PRNewswire/ --


- Patton voltooit RoHS-transitie voor de belangrijkste SmartNode(TM) VoIP-producten vóór de deadline van de Richtlijn van de Europese Unie van 1 juli 2006.

Patton Electronics -- leider in VoIP, connectiviteit en netwerktoegangsoplossingen -- en Patton-Inalp Networks AG -- producent van het merk SmartNode(TM) van de sectorleidende technologieoplossingen voor VoIP

-- kondigden vandaag aan dat de bedrijven de naleving van de RoHS-richtlijn hebben bereikt voor hun SmartNode(TM) 4630-serie van ISDN BRI VoIP gateway routers.

Europese transporteurs en bedrijven zijn afhankelijk van de RoHS-naleving voor de SmartNode 4630-serie ISDN BRI gateway routers, omdat ze op unieke wijze de ISDN-gecentreerde telecominfrastructuur in Europa bedienen. Patton heeft enorme veranderingen ondergaan om te voldoen aan RoHS, maar hield zijn belangrijke marktaandeel in de EU en zal doorgaan zijn doelen te halen voor de mondiale milieudoelstellingen voor bedrijven.

"We zijn in de jaren tachtig in Europa erg groot geworden," zegt Burton A. Patton terugkijkend. Hij is Executive Vice President bij Patton. "Nu hebben we belangrijke activiteiten in Europa met productontwikkeling, ondersteuning, aankoop, verkoop en robuuste industriële partners."

De SmartNode-producten, oorspronkelijk ontwikkeld door Inalp Networks AG, Zwitserland (nu Patton-Inalp Networks AG), zijn in Europa geroemd als 'de keuze voor VoIP Gateway' voor ISDN-toepassingen. De SmartNode 4630 VoIP gateway routers -- winnaars van het 'Product van het jaar' in 2005 van het tijdschrift Internet Telephony Magazine -- bevatten Euro-ISDN-interfaces, een reservepoort en ADSL of G.SHDSL-poorten voor de WAN-verbinding.

"Naleving van RoHS is een bedrijfsbrede inspanning geweest vanwege de brede inzet die nodig was in het proces, de uitrusting en de mentaliteit," aldus Steve Schrader, Pattons Vice President bij Productie. "De uitdaging ging voorbij alleen controle in de productie en het materiaal. De succesvolle voltooiing binnen onze micromultinationale structuur vereiste samenwerking van de technische afdeling, marketing, voorraadketen en uitvoerend managementpersoneel die gevestigd zijn op vele continenten," zegt Schrader.

Het bereiken van de naleving betekende het verplaatsen van geautomatiseerde productiemachines -- waaronder golfsoldeermachines -- het herstructureren van het proces en terugstromingsprofielen, het schrappen van gekwalificeerde verkoperlijsten en het omscholen van alle fabriekswerkkrachten.

Over Patton

Patton produceert communicatieapparatuur voor transporteurs, bedrijven en industriële netwerken wereldwijd. Patton is opgericht in 1984 en zijn catalogus bevat meer dan 500 producten, waaronder SmartNode(TM) en SmartLink(TM) VoIP-oplossingen; ForeFront(TM) infrastructuuroplossingen voor multiservicetoegang (T1/E1, G.SHDSL, xDSL, dial-up); IPLink(TM) CPE-oplossingen(WAN routers, modems, servers met toegang op afstand, NTUs, CSU/DSUs); CopperLink(TM) Ethernet Extenders; EtherBITS(TM) apparaatservers; EnviroNET(TM) apparatuur voor industriele netwerken en microproducten voor netwerkconnectiviteit (interfaceomzetters, enz.).

Voor meer informatie of een gratis catalogus, neem contact op met sales@patton.com.

Website: www.patton.com