Nederlandse Politiebond


Politieacademie/NPB Mountainbike Toertocht

Gepubliceerd: woensdag 17 mei 2006.

foto: Jan Willem van de Pol

Het Congres- en Evenementenbureau Politieacademie organiseert dit jaar voor de vierde keer een Politieacademie Mountain- bike Toertocht. De toertocht wordt dit keer mogelijk gemaakt door de Nederlandse Politiebond en vindt plaats op zaterdag 17 juni in de bossen van Apeldoorn.

De toertocht wordt georganiseerd voor medewerkers en studenten van de Politieacade- mie en de medewerkers van alle politiekorpsen. Er mogen maximaal twee introducés per medewerker/student mee. Deelnemers kunnen kiezen uit een tocht van 15 kilome- ter (± 1 uur), 30 kilometer (± 2 uur) of 50 kilometer (± 3 uur). Geef dit van tevoren goed aan op het inschrijfformulier.

Kosten
Kosten voor deelname zijn 7,50 per deelnemer. Dit bedrag kan bij aankomst contant betaald worden (s.v.p. gepast geld meenemen). Deze kosten zijn exclusief eventuele fietshuur en catering.

Locatie
De Politieacademie/NPB Mountainbike Toertocht start vanaf de Politieacademie, locatie Kleiberg. Adres: De Kleiberg 15, 7312 SN te Apeldoorn.

Programma
De open start zal plaatsvinden tussen 09.30 uur en 10.00 uur. Vanaf 08.30 uur kun je op de locatie terecht om je eventueel om te kleden en je fiets in te stellen. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn kleedkamers en douches aanwezig.

Catering
Indien je gebruik wilt maken van een lunchpakket, vriendelijk verzoek om dit aan te geven op het inschrijfformulier. Het lunchpakket bestaat uit drie broodjes, sap, fruit en een chocoladereep. De kosten hiervoor zijn 5 per persoon. Dit bedrag kan contant worden betaald (graag gepast geld meenemen).

ATB Fiets
Je mag je eigen (ATB) fiets meenemen, maar je kunt ook een fiets via de Politieacade- mie huren. Geef dit duidelijk aan op het inschrijfformulier. Kosten voor het huren van een (ATB) fiets via de Politieacademie zijn 10,- per stuk inclusief BTW. Het dragen van een helm is verplicht. Helmen kunnen worden gehuurd via de Politieacademie voor 1,- per stuk inclusief BTW. Geef dit duidelijk aan op het inschrijfformulier.

Aanmelden
Aanmelding voor de Politieacademie/NPB Mountainbike Toertocht kan schriftelijk en via e-mail tot vrijdag 9 juni, middels het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier staat op in- tranet en op de NPB-website (klikken op DOWNLOADS en daarna in het selectiemenu op AANMELDINGSFORMULIEREN). Studenten kunnen zich aanmelden door het aanmeldings- formulier op Blackboard te downloaden en op te sturen, te mailen of te faxen.

Nadat we je inschrijfformulier hebben ontvangen, krijg je in de week voorafgaand aan de toertocht een bevestigingsbrief inclusief een routebeschrijving en verdere details.

Het inschrijfformulier kun je opsturen, mailen of faxen naar: Congresbureau- en Evenementenbureau Politieacademie Onder vermelding van: Politieacademie/NPB Mountainbike Toertocht Postbus 1201
7301 BL APELDOORN
Fax: 055-539 7499
Interne mail: congres@politieacademie.politie.nl Externe mail: congres@politieacademie.nl

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht bij: Suzan Wening
Congresbureau- en Evenementenbureau Politieacademie Telefoon: 055-5397485
Of via intranet en Blackboard van de Politieacademie Overname van deze informatie is toegestaan mits met bronvermelding. © 17 05 2006 NPB