TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 17-05-2006

Internet
talent.sterren.nl

Nieuw tros-talent maakt debuut op
tros muziekfeest in flevoland

Het TROS Muziekfeest in Flevoland is een artiest rijker. Op zaterdag 17 juni a.s. treedt de winnaar/winnares op van de talentenwedstrijd die TROS Internet op 3 mei via Talent.sterren.nl startte.

De eerste ronde van de wedstrijd is reeds gesloten en heeft tien talenten voortgebracht. De eerste vijf (nummer 1 tot en met 5) zijn geselecteerd door de bezoekers van de site, de tweede vijf (nummer 6 tot en met 10) door de TROS. Deze sterren in spé nemen zondag 21 mei a.s. - ieder afzonderlijk- een videoclip op. Bezoekers van www.sterren.nl kunnen in de tweede ronde hun stem uitbrengen op deze clips en bepalen zo de uiteindelijke winnaar.

Eind maart lanceerde de TROS op de website Sterren.nl een nieuw onderdeel: Talent. Talent is speciaal gemaakt voor iedereen die bezig is met het Nederlandse lied en die zijn of haar stem wil laten horen. Alle sterren in spé kunnen het proberen, het is helemaal gratis. Het is mogelijk om een eigen site te maken met daarop bijvoorbeeld muziekbestanden, foto's en een biografie.

Na het succesvolle tv-programma Superster, waarin de TROS op zoek ging naar een nieuwe presentator of presentatrice, biedt de Grootste Familie van Nederland mensen nu via internet de mogelijkheid om hun ware talent aan de hele wereld te tonen.

Binnen de Nederlandse muziek is Sterren.nl een snel groeiende partner van de Nederlandse artiesten. Met dagelijks duizenden bezoekers is Sterren.nl een succes te noemen.

Bezoek Talent op Sterren.nl via http://talent.sterren.nl.

PERS IS VAN HARTE UITGENODIGD VOOR DE OPNAME VAN DE VIDEOCLIPS OP ZONDAG 21 MEI A.S. BIJ DE TROS IN HILVERSUM. U KUNT ZICH HIERVOOR AANMELDEN VIA PERS@TROS.NL OF 035 - 6715202.