Ingezonden persbericht


Persbericht

'Say cheese in Chinese'

Spectaculaire poolparty in Chinese stijl in Amsterdam!

Wanneer : zaterdag 17 juni a.s.
Waar : Sloterparkbad Amsterdam
Tijd: 22.00 uur tot 04.00 uur
Wat : Cheese Poolparty Chinese Stijl

Beemster - 12 juni 2006. De Amsterdam - Beijing Classic Car Endurance Rally 2006 is het meest spectaculaire evenement voor klassieke auto's ooit. De sportieve rally, waarbij 200 Nederlandse avonturiers in een klassieke auto van Nederland naar China rijden, gaat op 15 juli a.s. van start. Beemster kaas & party organisator Cheese zijn als deelnemer vertegenwoordigd in deze race tegen de klok en de elementen. Deze race wordt afgetrapt met een spectaculair zwembadfeest op 17 juni a.s. in Amsterdam. Om het uitzonderlijke karakter van de rally te benadrukken gebeurt dit in Chinese stijl!

Zoals bij alle feesten georganiseerd door Cheese wordt ook dit feest overdreven vrolijk en speels. De line-up bestaat uit dj's Melly Mel, Rubywax, Mr.Speak, Wannabe a Star, Cheesy Sva en Vibemeister Zender. Een Chinese tint wordt verzorgd door de oorspronkelijk Chinese, in Berlijn en New York woonachtige, Daniel Wang, dj en producer. Hij zal de menigte feestelijke woorden in het chinees leren. De getalenteerde organisatie Buutvrij verzorgt een artistieke zonnestudio, zodat iedereen waar nodig nog ter plekke kan bijkleuren. Last but not least zal ook de goudgele Beemster Cheese Car waarmee de rally gereden wordt te bewonderen zijn.

De entree van het feest is Eur 17,50 aan de deur. In de voorverkoop kosten de kaarten Eur 12,50 exclusief voorverkoop-fee. Kaarten zijn te verkrijgen bij Concerto, Zipper en AUB in Amsterdam. Op=op. Meer informatie en een routebeschrijving is te vinden op: www.cheesepics.nl.


---

Informatie voor de pers:

Als u meer informatie wenst of eventueel bij dit evenement aanwezig zou willen zijn, neem dan contact op met: Svairin Sardjoe
info@cheesepics.nl
06 - 2460 5513.