Gemeente Zoetermeer

Lentekriebels promotie actie!

Rokkeveen 8 juni 2006. Op zaterdag 17 juni tussen 15:00 en 17:00 uur vindt er in het Hoekstra park (nabij de Prismalaan) een klein festival plaats vinden ter promotie van de Rokkeveense Lentekriebels actie. Er staat een drankje klaar en er is live muziek te horen! Ook is er een heuse Rally auto van het Rallyteam van REMAX makelaars te bewonderen. Jongeren van Go4it delen plantjes uit (op=op!).

`Lentekriebels' of `opzomeren', betekent het collectief verfraaien van de eigen straat of directe leefomgeving. Hierbij kunt u denken aan activiteiten zoals het verven van het tuinhek, het gezamenlijk snoeien van de heg of het verfraaien van de eigen straat! Het maakt eigenlijk niet uit wát u doet, als we het maar samen doen!

De gemeente Zoetermeer en MOOI Zoetermeer e.o. willen deze Lentekriebels actie tot een jaarlijks terugkerend lente-evenement in de wijk Rokkeveen maken. Daarom organiseren wij deze zomer een aantal promotie acties om wijkbewoners enthousiast, en vooral bekend te maken met de Lentekriebelsactie.

Meer weten over deze actie? Kom dan op zaterdag 17 juni naar de promotie-actie in het Hoekstrapark! Op deze ludieke manier hopen wij samen met u de Lentekriebel actie van 2007 tot een daverend succes te maken!