TROS

Hilversum, 13-06-2006
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 17 juni
Radio 2 - 16.00 uur

TROS MUZIEKCAFÉ LIVE VANAF TEXEL

Zaterdag 17 juni geen 'gewone' TROS MUZIEKCAFÉ vanuit Studiocafé De Plantage in Amsterdam maar een speciale uitzending vanaf Texel. Presentator Daniël Dekker reist met het team van TROS MUZIEKCAFÉ en een aantal artiesten af naar het waddeneiland ter ere van de grootste catamaranrace ter wereld: de 'Ronde om Texel'.

Van 16.00 tot 18.00 uur maken Daniël en zijn gasten er een gezellige boel van in de speciale tent van TROS MUZIEKCAFÉ. De artiesten die zaterdag de trek naar Texel maken zijn:


* Ilse DeLange

* Julian Thomas

* Edsilia Rombley

* Hennon

Niet alleen TROS MUZIEKCAFÉ heeft een speciale uitzending rondom de 'Ronde van Texel'. Ook 3FM komt het weekend live vanaf het waddeneiland. Van donderdag 15 t/m zaterdag 17 juni zendt 3FM uit vanaf het strand op Texel en verzorgen bekende bands en artiesten live-optredens in de grote tent bij Strandpaal 17 in De Koog. Onder anderen Di-rect, Nailpin, Racoon en The Sheer maken hun opwachting.

TROS MUZIEKCAFÉ is van 16.00 tot 18.00 uur te beluisteren via Radio 2 en wordt gepresenteerd door Daniël Dekker. Iedereen is welkom om de uitzending live bij te wonen. Het 'adres' is Strandpaal 17, De Koog.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/