Gemeente Alkemade


Verkoop woningen De Bloemen van start

Op zaterdag 17 juni 2006 gaan de woningen van de plandelen Oeverzegge en Hoefblad in de verkoop. Het gaat hierbij om 54 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De verkoop vindt plaats vanuit het verkoopinformatiecentrum op het voormalig veilingterrein. Tevens kunt u voor informatie rechtstreeks terecht bij de makelaars: Heemborgh Sassenheim, Van der Meer Adviesgroep en Alkemade Makelaardij.

De inschrijving voor de 44 startersappartementen is op 13 juni om 17.00 uur gesloten. In de week van 13 tot 16 juni worden de inschrijvingen door de gemeente Alkemade gecontroleerd en naar doelgroep verdeeld. De appartementen worden toegewezen op basis van de uitkomsten van de loting die gehouden wordt in de week van 19 tot 23 juni 2006 De overige appartementen en woningen gaan op latere datum in verkoop.

Voor meer informatie over de woningen in De Bloemen kunt u kijken op de website www.wonenindebloemen.nl. Achtergrondinformatie over het woningbouwproject kunt u vinden op de website www.debloemen-alkemade.nl.