Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Hardenberg, 14 juni 2006

Met hapjesbuffet en verkleedwedstrijd

LUV' IN PODIUM OP MEGA BOOGIENIGHT

Zaterdag 17 juni a.s. is uitgeroepen tot Internationale 'Dag van de Boogienight'. Ter gelegenheid hiervan organiseert Podium Partypalace in Hardenberg een spetterende MEGA BOOGIENIGHT voor jong en oud van 22.00 tot 03.00 uur in twee zalen van het Podiumcomplex.

Wat hebben we in petto in de stijlvolle Theaterzaal van het Podiumcomplex staat allemaal in het teken van 'Boogiemusic'. Radio Veronica DJ's ERWIN PETERS en DJ SVEN (bekend van radio & tv, en o.a. de "Holidayrap") zijn de rode draad en we hebben een zeer exclusief optreden van LUV'. Marga, Patty en José doen het weer samen. Ken je de boogiehits nog: Waldolala, Youre the greatest lover, O yes i do, Eenie Meenie Miny Moe, Casanova, U.O.Me, Trojan Horse, enzovoorts. Ze zijn misschien een tikkie ouder. maar nog steeds 100% boogie! LUV'geeft vanavond om precies 23.30 uur een exclusieve en unieke show in Oost Nederland dus wees erbij! Na de show met de Toppers in de Arena nu het echte werk, MEGA BOOGIENIGHT in Podium Partypalace..

In Club Dance Department zorgen de beste Boogiejocks voor dat exclusieve sfeertje en je vindt er ons inmiddels bekende MEGA BOOGIESNACKS HAPJESBUFFET. Om de sfeer te verhogen -want dát kunnen we bij de PodiumGroep- zijn er nog meer gadgets, kleding, giveaways, dansers, acts en gekkigheid. Dresscode: BOOGIESTYLE! Maak er wat moois van want de mooist verklede persoon wint MEGA BOOGIEPRIJS! Dat die prijs mooier dan mooi is staat al vast maar om het spannend en verrassend te maken hoor je dat pas op 17 juni tijdens de prijsuitreiking! Surprise dus!

Aanvang 22.00 uur precies. Entree tot 24.00 uur bedraagt 10 euro en dan heb je toegang tot beide Boogiezalen, ben je bij LUV' én kun je lekker happen van het exclusieve hapjesbuffet. Na 24.00 uur is de entree 5 euro.

-----------------------

Einde Persbericht