Gemeente Vlaardingen


VL. Loggerfestival 2006
14 juni 2006
Westhavenkade (foto Sander Schenkel, 2de prijs Fotowedstrijd 2005). Het VL. Loggerfestival (voorheen: Halen & Brengen Festival) wordt gehouden op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2006. Het wordt weer een groot feest in en rond de havens van Vlaardingen!

Westhavenkade (foto Sander Schenkel, 2de prijs Fotowedstrijd 2005).

Selectie uit programma:

* Vrijdagavond 16 juni om 20.00 uur zet de VL 92 Balder weer nieuwe haring af aan de kade van de Koningin Wilhelminahaven. Net als vorig jaar organiseren de Vrienden van het Visserijmuseum, samen met het museum, weer een groots evenement.

* Stichting Mareado organiseert een culturele ontmoetingsplek voor kunstenaars en publiek: de Kunstcontainerterminal komt met maar liefst 18 containers vol locale kunst en kunstenaars op de Oosthavenkade. Aan beide ingangen van de terminal vormen doorgezaagde containerdeuren de toegangspoort.

Ontbijtje
Verder begint het Loggerfestival zaterdag o.a. met een ontbijtje voor 150 gasten. Burgemeester en wethouders dienen het eten op. Vlaardingers konden zich hiervoor tot 8 juni aanmelden met een bon op de wekelijkse Gemeentepagina.

De Gemeente Vlaardingen is één van de subsidiënten van dit festival.

Meer informatie
Het meest actuele en uitgebreide programma vindt u op de website van het VL. Loggerfestival (zie rechterkolom).
Neem voor meer informatie contact op met het VVV Vlaardingen, telefoon (010) 1192192.