TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 15-06-2006

Internet
WWW.STERREN.NL
Uitzending zaterdag 17 juni
Van 16.00 uur tot 18.00 uur

TROS MUZIEKFEEST VANUIT EEMHOF LIVE OP INTERNET

Het TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN, dat zaterdag 17 juni plaatsvindt in bungalowpark De Eemhof in Zeewolde, wordt pas woensdag 28 juni op televisie uitgezonden maar is live te volgen via www.sterren.nl. Vanaf 16.00 uur kunnen liefhebbers optredens zien van onder anderen Jan Smit, Belle Perez, BZN, Jannes, Marianne Weber, Kus, Djumbo, Charlène, Wolter Kroes en Kus.

Ook de winnaar van de talentenwedstrijd via TALENT.STERREN.NL treedt zaterdag op. De geluksvogel is de 23-jarige Bart van Loon uit Tilburg.

Op 3 mei jl. startte de TROS met een talentenwedstrijd via TALENT.STERREN.NL. Deze site is speciaal gemaakt voor iedereen die bezig is met het Nederlandse lied en zijn of haar stemkwaliteiten wil laten horen. Sterren in spé konden een eigen site maken en hun prestaties werden vervolgens beoordeeld door de bezoekers van de site en door een deskundige jury van de TROS.

De tien winnaars hebben vervolgens ieder een eigen videoclip mogen maken bij de TROS. De afgelopen weken konden bezoekers van de site TALENT.STERREN.NL de videoclips bekijken en een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. Uiteindelijk bleek het nummer 'Ik ben verliefd' van Bart van Loon de meeste stemmen vergaard te hebben en daarmee is hij het nieuwste talent uit de TROS-stal!

Binnen de Nederlandse muziek is Sterren.nl een snel groeiende partner van de Nederlandse artiesten. Met dagelijks duizenden bezoekers is Sterren.nl een succes te noemen.

Bezoek Talent op Sterren.nl via http://talent.sterren.nl.