Gemeente Wijk bij Duurstede

Verenigingsmarkt

Zaterdag 17 juni is door de gemeente Wijk bij Duurstede in samenwerking met zwembad Wicky de Viking een verenigingsmarkt georganiseerd. Doel van deze dag was om de inwoners kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden op het gebied van sport. De aanwezige sportverenigingen hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om hun eigen activiteiten onder de aandacht van de bezoekers te brengen.

Publieke belangstelling
Op deze door zonovergoten dag was er een redelijke publieke belangstelling bij de kramen, die zowel binnen als buiten opgesteld stonden. De aanwezigen konden genieten van de vele demonstraties die werden gegeven door de leden van de verschillende sportverenigingen. Op diverse onderdelen kon het publiek zelf actief meedoen en er waren op onderdelen zelfs leuke prijzen te winnen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over hun gewonnen prijs.

FIT-test
Voor de verenigingsmarkt werd 's ochtends eerst de FIT-test 55+ afgenomen onder de groep deelnemers die inmiddels één jaar in dit programma meedraaien. Alle geslaagden kregen uit handen van wethouder Aukje Boer een certificaat van deelname.
Opmerkelijk was dat de fitheid van de deelnemers is toegenomen ten opzicht van één jaar geleden. Aansluitend werd het convenant getekend door Aukje Boer en de voorzitters van de gymnastiekverenigingen FIT uit Cothen en SVL uit Langbroek.Hierdoor wordt het bewegen voortgezet in verenigingsverband.

Link, Klik hier om een pagina terug te gaan Link, klik hier om dit artikel te mailen Link, Klik hier om dit artikel af te drukken

spacer
info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
spacer Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 spacer Post adres:
Postbus 83
3960 BB
spacer