Gemeente Wijk bij Duurstede

Sportmarkt 2006

Zaterdag 17 juni aanstaande staat sport en bewegen centraal in Wijk bij Duurstede. Er vindt op die dag een sportmarkt plaats, waarvoor inmiddels al de sportverenigingen in de gemeente zijn uitgenodigd. Er worden demonstraties gegeven, bezoekers kunnen deelnemen aan trainingen, er worden wedstrijden gehouden waarmee leuke prijzen zijn te winnen en er wordt een loterij georganiseerd. Alle sportaanbieders krijgen ook de beschikking over een eigen marktkraam, waar zij hun sport promoten. De markt vindt plaats in de Vikinghal, in het zwembad en op het plein dat voor de hal ligt, tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Met behulp van de sportaanbieders belooft het een leuke, gezellige en sportieve dag te worden waarvoor we u hierbij alvast uitnodigen.

Aanmelden
Alle aanbieders van een sportactiviteit worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor deze sportmarkt. Deelname is voor verenigingen gratis. Instellingen en verenigingen die op commerciële basis hun activiteiten aanbieden wordt een geringe vergoeding van EUR 25,- gevraagd. Wilt u als sportaanbieder niet ontbreken op deze dag, meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan, maar uiterlijk 28 april 2006. Verenigingen die al zijn aangeschreven worden verzocht om via het aanmeldingsformulier hun belangstelling kenbaar te maken. Ook andere instanties die een rol voor zichzelf zien weggelegd in dit project, kunnen uiteraard reageren. U kunt uw reactie richten aan de heer J. van Holten: jvholten@wijkbijduurstede.nl, of tel. 595 559.

Link, Klik hier om een pagina terug te gaan Link, klik hier om dit artikel te mailen Link, Klik hier om dit artikel af te drukken

info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 Post adres: Postbus 83
3960 BB