Politie Zeeland


---


W-2377-2006 Autoruiten vernield
Vrijdag tussen 15.00 en 22.00 uur werd op de Karolingenbaan in Oost-Souburg de voorruit vernield van een geparkeerde auto.
Op het Stationsplein in Vlissingen werd afgelopen nacht een ruit vernield van een auto die daar stond geparkeerd. In beide gevallen is er niets uit de auto weggenomen.

Z-2378-2006 Man zonder aanleiding mishandeld
In zijn woonplaats is afgelopen nacht een 52-jarige man uit Axel is zonder aanleiding mishandeld door hem twee onbekende mannen.
Hij liep hierbij pijnlijke ribben en verwondingen op aan zijn gezicht.
Rond 01.00 uur liep hij over de Markt toen de twee mannen op hem afliepen. Ze scholden hem uit en begonnen gelijk op de man in te schoppen ook toen hij al op de grond lag. Op een gegeven moment hielden de mannen op en liepen weg richting de Walstraat. In verband hiermee heeft de politie kort daarna op de Zeestraat een 38-jarige man uit Axel aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

O-2379-2006 Inbraak in bedrijfspand
Aan de Amundsenweg in Goes is vannacht rond 02.00 uur ingebroken in een bedrijfspand.
Nadat een ruit was vernield, werd uit een kantoor een nog onbekend geldbedrag weggenomen. Braakschade is niet bekend.

Z-2380-2006 Man krijgt klap met bierfles
Een 23-jarige inwoner van de gemeente Terneuzen is afgelopen nacht rond 03.00 uur gewond geraakt aan zijn hoofd nadat hij een klap met een bierfles had gekregen. In verband heeft de politie een 19-jarige Hulstenaar aangehouden.
Tussen hem en de 19-jarige Hulstenaar was in een horecagelegenheid in Hulst een woordenwisseling ontstaan waarna beiden naar buiten gingen. Een eindje verderop kwamen ze elkaar weer tegen waarna opnieuw een woordenwisseling ontstond en de Hulstenaar de 23-jarige man met een flesje op zijn hoofd sloeg. De 23-jarige liep hierbij lichte verwondingen op aan zijn gezicht.

---- --