Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

17 juni 2006

Brummen- Verkeersongeval letsel

Een 42 jarige vrouw uit Brummen reed met de auto over de Burg. De Wijslaan, komende uit de richting van Concordia. Zij verleende op het kruispunt geen voorrang aan de voor haar van links komende 51 jarige fietser uit Brummen die reed in de richting van het Tolzichtpad. Hierdoor ontstond een aanrijding. De fietser is ter plaatse behandeld door het ambulance personeel aan zijn verwondingen.

Lochem- Inbraak bij bedrijf

De politie onderzoekt een inbraak aan de Aalsvoort die gepleegd is op vrijdagavond tussen 22.00 en 22.15 uur. De daders hebben zich de toegang tot het pand verschaft door een raam te forceren. Een groot aantal computerkasten zijn ontvreemd. Eventuele getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

Zutphen- Man wordt in gezicht gebeten

Donderdagnacht rond 03.00 uur is een 17 jarige jongen uit Zutphen mishandeld aan de Boulevard. De jongen is door een nog onbekende man na een woordenwisseling in zijn wang gebeten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Almen / Warnsveld- Snelheidscontrole

De politie heeft aan de Scheggertdijk op vrijdagmiddag een snelheidscontrole gehouden. Van de 200 passanten reden er 33 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 94km/pu daar waar de maximum toegestane snelheid 60 km/pu is. Ook in Warnsveld werd er vrijdagavond een snelheidscontrole gehouden aan de Dennendijk. Van de 90 passanten reden er 10 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 100 km/pu daar waar de maximum toegestane snelheid 80 km/pu is.

Brummen- Politie int openstaande boetes tijdens WK

De politie heeft tijdens het WK bij een 24 jarige man en een 25 jarige vrouw beide woonachtig in Brummen openstaande boetes geïnd.

Eerbeek- Oplichting door messenslijper

De politie heeft vrijdagmiddag een 36 jarige man uit Huis ter Heide aangehouden. De man deed zichzelf voor als messenslijper en ging de huizen langs. Een 83 jarige inwoner van Eerbeek vertrouwde het niet en lichtte de politie in. Deze hield de man aan en nam hem mee naar het politiebureau. Na onderzoek bleek dat de man de messen wel meenam en deed als of hij ze had geslepen maar gaf de messen ongeslepen terug en vroeg daar geld voor. Eventuele benadeelden kunnen zich melden bij de politie.

/////////Einde berichten/////

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Alice von Piekartz 055-5486648

---- --