Ingezonden persbericht

Maasbree, 23 April 2006

Recreatiepark BreeBronne fêteert kampeerders

Recreatiepark BreeBronne in het Noord-Limburgse Maasbree viert haar dertigjarig bestaan. Vanwege dit jubileum worden gasten in het zonnetje gezet. Verschillende activiteiten worden georganiseerd voor kampeerders, zoals een ludieke actie in Juni, wanneer nostalgische 'prijzen van toen' gehanteerd worden.

Bruisend kamperen

Het gehele jaar 2006 staat in het teken van de verjaardag. Op 17 Juni wordt het dertigjarig bestaan gevierd met het Camping Event. De middag begint met een uitgebreid programma voor de kinderen. Naarmate de dag vordert staat het vermaak voor de hele familie centraal. Verschillende bekende Nederlandse artiesten zorgen voor een muzikale omlijsting.

Niet alleen wordt het jubileum van het park gevierd, ook worden jubilerende gasten in het zonnetje gezet. Veel gasten zijn inmiddels 'kind aan huis' geworden in Maasbree. Zij verdienen het om feestelijk te worden gehuldigd, wat dan ook in de loop van de avond zal gebeuren. Iedere gast is echter even welkom: ook kampeerders, die voor het eerst op BreeBronne verblijven, kunnen in 2006 een jubileum-presentje tegemoet zien. Natuurlijk is het Camping Event geheel gratis toegankelijk, zowel voor omwonenden als voor andere gasten.

'Prijzen van toen'

In de Junimaand worden ludieke 'prijzen van toen' gehanteerd. Werd in 1976 nog (omgerekend) twaalf Euro betaald voor een overnachting, in 2006 wordt dezelfde nostalgische prijs berekend. De overnachtingprijs geldt inclusief vier personen, het gebruik van alle faciliteiten is inbegrepen.

In de dertigjarige geschiedenis van het Noord-Limburgse park werd een breed scala van predikaten, titels en Awards aan BreeBronne vergeven. Consumentenclubs zoals ANWB, de Duitse ADAC en de Engelse Alan Rogers zijn regelmatig lovend over het toonaangevende park. Redenen daarvoor zijn onder andere de thematisering met de Libelle Lilly en het aanbieden van een recreatieprogramma in meerdere leeftijdsgroepen. Ook luxe faciliteiten zoals kindersanitair, kinderrestaurant en binnenzwembad zorgen voor een hoge gastenwaardering.

Voor actuele informatie over het jubileum en andere activiteiten, zie: www.breebronne.nl
//////