Ingezonden persbericht


Quirijnboulevard Tilburg - Start verkoop 17 juni van 12:00 tot 14:00uur

Aanstaande zaterdag start de verkoop van de parkappartementen en parkmaisonnettes van woningtype Koningspage in deellocatie Park Noord van Quirijnboulevard. Een belangrijke gebeurtenis die we dan ook niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Samen met geïnteresseerden, vertegenwoordigers van de Gemeente Tilburg, WonenBreburg, Cofier en de verkopende makelaars willen wij de start verkoop vieren met een traditionele High Tea, passend bij het karakter van dit statige gebouw. Wij stellen u graag in de gelegenheid om de start verkoop ook bij te wonen.

Initiatiefnemers van Quirijnboulevard (totaal ca. 250 woningen, waarvan 18 appartementen en 2 maisonnettes in het complex Koningspage) zijn de Gemeente Tilburg en WonenBreburg. Het bijzondere van het project schuilt onder andere in de oprichting van een gezamenlijke organisatie (WOM) met vertegenwoordigers van beide partijen. In dit samenwerkingsverband worden risico's én opbrengsten in de ontwikkeling gedeeld. Een ander opvallend projectonderdeel is de manier waarop inspraak geregeld is. Zo zijn de Raad van Advies en de Stichting 't Tracééke, bestaande uit bewoners van Tilburg-Noord, betrokken bij de ontwikkeling van Quirijnboulevard en kunnen de wijkbewoners invloed uitoefenen op de planvorming voor het project.

Deze start verkoop van woningtype Koningspage vindt plaats op zaterdag 17 juni a.s. van 12.00 uur tot 14.00 uur in het toekomstige park van Quirijnboulevard (ingang ter hoogte van de Oosterzeestraat, Tilburg Noord).

Wij stellen het zeer op prijs als u vooraf laat weten of u aanwezig kunt zijn. Aanmelden kan via een e-mail naar t.post@zandbeek.com.

Hopelijk tot ziens op 17 juni aanstaande.

Met vriendelijke groet,

WOM Quirijnboulevard v.o.f.

Voor extra informatie zie: www.quirijnboulevard.nl