Steffen en Bianca winnen Student of the Year verkiezing 2006

Studentennet b.v.

PERSBERICHT

16 juni 2006

ONDER EMBARGO TOT VRIJDAG 16 JUNI 2006 - 23:30 UUR

STEFFEN EN BIANCA WINNEN STUDENT OF THE YEAR VERKIEZING 2006

Vrijdagavond 16 juni vond op evenementenschip de OCEANDIVA het finalefeest van de Student of the Year verkiezing 2006 plaats. De bezoekers van de verkiezingssite www.studentoftheyear.nl hebben Steffen de Wit (studiestad Den Haag) en Bianca de Jong (studiestad Rotterdam) gekozen als winnaar en winnares. Studentenhuis Milky Mansion uit Eindhoven is uitgeroepen tot Sp!ts Studentenhuis van het Jaar 2006.

STUDENT OF THE YEAR VERKIEZING
Bijna 170 studenten uit heel Nederland hebben zich de afgelopen maanden op de verkiezingssite www.studentoftheyear.nl ingeschreven, aan de hand van een eigen portfolio met fotos en quotes. Vanaf half april is de stembus open gegaan en konden bezoekers van de site op hun favoriete deelnemers stemmen. Esther Weenk (Zwolle) en Nick Veldwijk (Groningen) zijn tweede geworden, op de derde plaats zijn Lieke Engels (Amsterdam) en Tom Theunisz (Tilburg) geëindigd. Mediabedrijf Studenten.net organiseerde voor het vierde jaar de Student of the Year verkiezing, dit jaar in samenwerking met SLAM!FM.

PRIJZEN
Winnaars Steffen en Bianca hebben allebei een vakantiecheque ter waarde van 850 euro ontvangen, beschikbaar gesteld door Vakantiepunten. Tevens hebben ze een prijzenpakket van De Casting Studio gekregen en ontvangen zij een jaar lang gratis een inboedel- en doorlopende reisverzekering van de SNS Bank.

SP!TS STUDENTENHUIS VAN HET JAAR VERKIEZING
Milky Mansion uit Eindhoven is vrijdagavond op de OCEANDIVA benoemd tot het leukste studentenhuis van 2006. De 5 bewoners Ruud, Rene, Sjoerd, Maarten en Jan zijn door bezoekers van de verkiezingssite www.spitsstudentenhuisvanhetjaar.nl uitgeroepen tot de winnaars en hebben ieder een Interrail ticket ter waarde van 275 euro ontvangen, beschikbaar gesteld door NS Internationaal. Ook zij worden een jaar lang door SNS Bank gratis verzekerd. De verkiezing is voor de vierde maal georganiseerd, dit jaar in samenwerking met Sp!ts en SLAM!FM.

STUDENTEN.NET
Organiserend bedrijf Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland. Momenteel heeft Studenten.net ruim 197.000 leden. Moederbedrijf All4Students is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan HBO en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl en Studentenkamers.nl. Op deze sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, informatie over hun studie, carrière en vrije tijd.


0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Noot voor de pers
Voor meer informatie kunt u bellen met Studenten.net, John Wittmaekers, telefoon 06 - 55
714 302
Voor interviews met de kandidaten kunt u bellen met Studenten.net, Daan Lancee of Meanne Lameijer, telefoon 050 - 311 43 77.


- Student of the Year

- Sp!ts Studentenhuis van het Jaar
- Studenten.net

- Sp!ts

- SLAM!FM