Hollywood Music Hall discotheek van het jaar 2006

ROTTERDAM, 20060607 -- Discotheek Hollywood Music Hall te Rotterdam is winnaar geworden van de planetzone.nl discotheek van het jaar 2006 award. In de afgelopen 5 weken hebben vele duizenden jongeren op de website www.planetzone.nl massaal gestemd. Meer dan 12.000 unieke stemmen zijn er binnen gekomen vanuit het gehele land. Ze konden stemmen op 5 verschillende genomineerde discotheken: Starlight in Nijkerkerkveen, Takens in Balkbrug, Lunenburg in Loosbroek, Time Out in Gemert en de winnaar van deze award Hollywood Music Hall in Rotterdam.


Uit de beoordelingen van de crewleden van Planetzone kwam Hollywood Music Hall als beste uit de bus. En maarliefst 37% van alle stemmen via internet, gaf aan dat Hollywood Music Hall hun favoriete discotheek is.

Hollywood Music Hall is een uitgaanscentrum met 7 discotheken onder 1 dak. Elk weekend komen er maarliefst 12.000 jongeren vanuit heel het land naar Hollywood Music Hall. Alle soorten muziekstijlen komen aan bod in maarliefst 10 area's: Dance, Top40, R&B, Urban, Eclectic, House, 80's/90's, Hardcore, Hardstyle, JUMP!, NLtalig en meer.

De Planetzone crew beoordeelde op verschillende criteria zoals, veiligheid, werknemers, hygiëne, licht & geluid, aankleding van de zaak, sfeer & gezelligheid en entertainment. In de periode van stemmen is er veel aandacht gekomen vanuit de desbetreffende discotheken en de media. Noud Thoonen is ook erg trots op alle aandacht die zijn internet site Planetzone.nl kreeg in de afgelopen weken.


Award Party

Op zaterdag 17 juni a.s. zal in discotheek Hollywood Music Hall te Rotterdam een groots award party plaatsvinden ter ere van de disco van het jaar 2006 verkiezing. Fred Diaz en Patrick van der Hart, die samen verantwoordelijk zijn voor het succes van HMH, zullen tijdens deze avond de award die door een bekende Nederlander uitgereikt word in ontvangst nemen.Naast de bezoekers van de HMH zullen er ook vele Bekende Nederlanders en VIP gasten aanwezig zijn. Zo zal er ook een aantal van TMF vj's en Radio 538 dj's aanwezig zijn op deze Award Party.

De planetzone.nl disco van het jaar award begon in 2004 toen Bobs te Uitgeest de eerste winnaar was. Vorig jaar won uitgaanscentrum Time Out te Gemert deze award. Toen nog werd de award onaangekondigd in de discotheek gepresenteerd. Wegens de grote belangstelling die Planetzone de laatste maanden kreeg, is besloten om het op te zetten met een grote party. Zo kan het publiek meevieren met de gewonnen award in hun favoriete Discotheek. Want uiteindelijk is het publiek juist de belangrijkste factor die meehelpt naar de vele successen!!