Ingezonden persbericht


Keyprocessor benoemt nieuwe International Key Account Manager

Amsterdam, 19 juni ­ Keyprocessor, producent van geïntegreerde security management oplossingen, heeft Joost Derks aangesteld als International Key Account Manager.

Joost heeft ruim twintig jaar ervaring in de beveiligingsbranche en is de laatste jaren werkzaam geweest bij Securitas Systems en Diebold ESS, eveneens in de functie van International Key Account Manager. Hij heeft reeds een groot aantal internationale ondernemingen voorzien van advies over implementatie en toepassing van security management systemen binnen multiple site omgevingen.

Joost Derks over zijn aanstelling: "De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat de markt vraagt naar een 'single point of contact', ook bij leveranciers. Een mooie opdracht die ik graag oppak bij Keyprocessor. Keyprocessor heeft dé oplossing voor de internationale markt en met name voor grote organisaties, vooral door het web based en multi site aspect. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat het marktaandeel van Keyprocessor internationaal nog meer groeit."

Over Keyprocessor BV
Keyprocessor ontwikkelt sinds 1980 geheel in eigen beheer systemen en producten voor elektronische beveiliging. Het bedrijf is één van de belangrijkste aanbieders op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor beveiliging en veiligheid. Keyprocessor onderscheidt zich door haar innovatieve systeemoplossingen en het feit dat de gebruikers van haar systemen gewaarborgd zijn van een professionele installatie tot en met after sales service. Uitgebreide informatie over de organisatie en haar oplossingen vindt u op www.keyprocessor.com.

Voor meer informatie of een hoge resolutie foto kunt u contact opnemen met Keyprocessor:

Tanja van Dijk
PR & Communications

Keyprocessor BV
Paasheuvelweg 20
1105 BJ Amsterdam Zuid Oost
The Netherlands

Tel: +31 (0)20 46 20 700
Fax: +31 (0)20 46 20 799
Fax: +31 (0)20 46 20 720 (direct)

E-mail: tanja.van.dijk@keyprocessor.com
Info: info@keyprocessor.com
Internet: www.keyprocessor.com