Ingezonden persbericht


16 juni 2006

Extra zitplaatsen in ICE International naar WK ICE hogesnelheidstreinen verdubbeld naar Frankfurt op 20 en 21 juni voor Nederland-Argentinië

Met het oog op de WK wedstrijd Nederland ­ Argentinië zal de internationale hogesnelheidstrein ICE 125 op dinsdag 20 juni in dubbele samenstelling vanaf Utrecht Centraal om 10.42 uur naar Frankfurt vertrekken. Op woensdag 21 juni rijdt ICE 125 eveneens in dubbele samenstelling vanaf Amsterdam Centraal naar Frankfurt, vertrek om 10.07 uur. De ICE beschikt in de normale samenstelling over 431 zitplaatsen en in deze speciale samenstelling over 862 stoelen. In minder dan vier uur rijdt ICE International van Amsterdam naar Frankfurt.Tussen Keulen en Frankfurt haalt de trein op het speciaal aangelegde hogesnelheidstraject een snelheid van 300 km/uur.

Om zeker te zijn van een zitplaats wordt reserveren dringend aangeraden. Boeken is mogelijk via ww.nsinternationaal.nl indien men kiest voor vertrekstation Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Het ticket kan dan worden afgehaald bij de afhaalautomaat bij de internationale balie. Voor alle overige vertrekstations kan geboekt worden bij de Internationaal balies op de grotere stations of telefonisch bij TeleSales via 0900 ­ 9296 ( 0,35 p.m.).

* * * * *

Noot aan de redactie