Ingezonden persbericht


Persbericht

Goor, 20 juni 2006
Samenwerking Thuisinschilderen en Trimetal

GOOR - Wie zijn huis laat schilderen, wil zeker weten dat het goed gebeurt. Omdat kwaliteit voor het vernieuwende onderhoudsconcept Thuisinschilderen voorop staat, is met ingang van 1 juni een samenwerking met verfleverancier Trimetal (een onderdeel van Akzo Nobel Decoratieve Coatings) aangegaan. "Trimetal is een compleet merk dat zich volledig richt op de professionele schilder en wordt daarom gewaardeerd bij talloze schilders. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten nog meer kwaliteit bieden", aldus Mark Brouwer van Thuisinschilderen.

Thuisinschilderen is een innovatief concept in de schildersbranche. Op de website www.Thuisinschilderen.nl kunnen consumenten in 30 seconden een representatieve offerte aanvragen voor hun schilderwerk. Ook het administratieve deel wordt door Thuisinschilderen afgehandeld. Daarbij biedt de organisatie verschillende contractvormen aan en ook de financiering van het schilderwerk kan via de website geregeld worden. "Zo verlagen we voor veel consumenten de drempel om hun huis toch door een professionele schilder te laten onderhouden aanmerkelijk", stelt Brouwer. "Ook voor de schilders die bij ons aangesloten zijn heeft dit natuurlijk veel voordelen. Zij kunnen zich concentreren op het schilderen, en dat dient het belang van de consument." Voor Trimetal is de ondersteuning van professionele schilders bij Thuisinschilderen een belangrijke reden om de samenwerking met Thuisinschilderen aan te gaan: "In een markt waarbij de klant centraal staat, biedt Thuisinschilderen de aangesloten professionele schilder een uitstekende pallet aan mogelijkheden voor zijn klanten", aldus Jouke Eijssen, Marketing Manager Trimetal", "Naast kwaliteit van het schilderwerk, wordt voor de klant ook de kwaliteit van het aanbiedingsproces geborgd én worden verschillende financieringsmogelijkheden geboden. Een vernieuwend concept dat uitstekend past bij de hedendaagse klantvraag."

Thuisinschilderen is sinds dit voorjaar actief. "Reacties van de aangesloten en geïnteresseerde schildersbedrijven, maar vooral ook de klanten zijn zeer positief", stelt Mark Brouwer, "met de ondersteuning van Trimetal wordt onze basis nog verder versterkt".

Meer informatie is te vinden op www.Thuisinschilderen.nl.