Gemeente Maassluis

Fotowedstrijd over Duurzaam wonen

persbericht Vrienden van Centrum voor Natuur- en Milieu Educatie

De Vrienden van Centrum voor Natuur- en Milieu Educatie "Het Oranjetipje" organiseren deze zomer een fotowedstrijd. Het thema van de wedstrijd is geformuleerd in een vraag, namelijk:

"Duurzaam wonen, wat verstaat u daaronder?"

De Vrienden van het "Oranjetipje" zijn erg benieuwt wat u verstaat onder duurzaam wonen en roepen iedereen op om dit in beeld te brengen!

De vrijwilligersgroep, die vanuit centrum "Het Oranjetipje" natuur en milieu activiteiten voor volwassenen organiseren, kiezen elk jaar een thema. Rond dit thema worden dan diverse activiteiten georganiseerd. Dit jaar is Duurzaam Wonen als jaarthema gekozen. "Maar wat is dat precies en welke activiteiten kunnen we rond dit onderwerp organiseren?", vroeg de groep zich af? Tijdens een brainstormavond in januari bleek dat het vooral zinvol is om een hoop tips en informatie te geven. Er is daarom besloten om via een website informatie te gaan aanbieden. Deze site wordt in het najaar gelanceerd. De tips die op deze website komen te staan hebben o.a. betrekking op water- en energie besparing, milieuvriendelijke materialen en natuur- en milieuvriendelijk tuinieren.

Alle ingezonden foto`s zullen op onze internetsite www.digitalestadmaassluis.nl/nme worden geplaatst. De drie mooiste foto`s zullen in september worden bekend gemaakt en beloond. De uiterste inzend datum voor de fotowedstrijd is 1 september 2006.

Inzenden
Uw foto's kunt u voor 1 september bij voorkeur digitaal inzenden naar peterfarla@uwnet.nl

of anders sturen naar:

Gemeente Maassluis

t.a.v. CNME Het Oranjetipje, fotowedstrijd

p/a Afdeling ROM

Postbus 55

3140 AB Maassluis