Politie Gelderland-Midden

Nijkerk Verdachten drugshandel aangehouden

Publicatiedatum: 22-6-2006 14:39:47

De politie in Nijkerk (unit Noord) heeft op woensdag 21 juni aan het begin van de avond drie verdachten in Nijkerk aangehouden. Twee van hen, een 19- en een 24-jarige Nijkerker worden verdacht van de handel in verdovende middelen. Een 46-jarige man uit Amersfoort is aangehouden, omdat hij de verdovende middelen wilde afnemen.

De aanhoudingen vonden plaats op verschillende locaties in Nijkerk. Bij doorzoekingen in drie woningen in Nijkerk, onder leiding van de Rechter Commissaris, zijn o.a. verdovende middelen in beslag genomen. Het politieonderzoek zal worden voortgezet. De drie verdachten zijn ingesloten.

Ongeval
Tijdens de verschillende aanhoudingen gisteravond raakte een auto van de recherche nog betrokken bij een verkeersongeval. Een 30-jarige Nijkerker werd tijdens het wegrijden door de politieauto aangereden. Ook een geparkeerde auto werd daarbij geschampt. Hoewel het slachtoffer naar het ziekenhuis is overgebracht, bleek hij daar niet behandeld te hoeven worden. Hij is dan ook met de schrik vrij gekomen.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden
district West-Veluwe Vallei
Harry Munniksma
0318 688 221

---