Verzekeringen per dag opzegbaar

IJSSELSTEIN, 20060622 -- Geen langdurige contracten, opzegtermijnen of het stilzwijgend verlengen van verzekeringen. Het is nu mogelijk om een verzekering af te sluiten die elk moment dat de consument dit wenst te beëindigen is. Hoewel dit zeer ongebruikelijk is in de markt biedt Assurantiekantoor Diks via hun site Uwpolispagina.nl deze mogelijkheid aan.


"Uwpolispagina.nl is onze online winkel voor verzekeringen", aldus Marc Diks, directeur van Assurantiekantoor Diks. "Wanneer een klant via uwpolispagina.nl een verzekering afsluit en hij mocht na 1 maand besluiten de verzekering te willen beëindigen dan kan dit. Bij reguliere verzekeringen zit je dan meestal voor 1 jaar aan de verzekering vast."

Uwpolispagina.nl biedt met deze site een virtueel en volledig assurantiekantoor aan waar snel, gemakkelijk en veilig online verzekeringen afgesloten, aangepast en weer beëindigd kunnen worden. Alle middelen die nodig zijn om zelf verzekeringen af te sluiten en te beheren zijn op deze site te vinden, 24 uur per dag.

De verzekeringen worden onder gebracht bij het volmachtbedrijf Intrasurance te Zaltbommel. Intrasurance bemiddelt niet rechtstreeks in verzekeringen maar legt zich toe op het in volmacht uitvoeren van werkzaamheden voor verzekeraars. Intrasurance heeft zich daarbij gespecialiseerd in het vereenvoudigen van deze werkzaamheden door het ontwikkelen en toepassen van intelligente en 'state-of-the-art technology'.