Gemeente Utrecht

Europa Cantat in 2009, muzikaal gepresenteerd

Aanstaande vrijdag 23 juni wordt tijdens een persconferentie een eerste overzicht gegeven van de activiteiten die in Utrecht en Amersfoort plaatsvinden in aanloop naar het Europa Cantat-festival in 2009. In het stadhuis van Utrecht zullen De Biltstars, een gedreven groep zangers en zangeressen, de persconferentie muzikaal omlijsten.

Na een welkomstwoord van burgemeester Annie Brouwer-Korf, vertelt Jeroen Schrijner (president Europa Cantat en directeur Unisono) over Europa Cantat. Vervolgens zal Appie Alferink (directeur ZIMIHC) aangeven wat het belang van het Festival voor Utrecht is en presenteren Katrijn Kuijpers, (muziekconsulent ZIMIHC) en Harold Lenselink (stafmedewerker Unisono) de koorprojecten en muziekwerkplaats. Burgemeester Annie Brouwer-Korf onthult het logo en de website van Europa Cantat 2009 in Utrecht. Ter afsluiting brengen De Biltstars nog een nummer ten gehore.

Uw redactie in van harte welkom deze perspresentatie in de perskamer, kamer 1.03, van het stadhuis bij te wonen, op vrijdag 23 juni, 17.00 uur.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Katrijn Kuijpers (muziekconsulent Zimihc, 030 2723455) of Sari Klatter (Bestuurscommunicatie gemeente Utrecht, 030 286 1409).