Ingezonden persbericht


***persbericht***

Ghetto flow maakt videoclip tijdens puerto rican reggaeton party met wisin y yandel!

De in Nederland wonende reggaeton formatie Ghetto Flow gaat hun eerste videoclip maken en wel deze week! Sinds de presentatie van Ghetto Flow begin dit jaar op het Noorderslag festival in Groningen is het heel hard gegaan. Niet alleen omdat Reggaeton op dit moment DE sound van het jaar is, maar vooral ook om het enorme talent en vele energie waarmee Ghetto Flow zelfs de reggaetonhaters nog overstag haalt. Drie jongens en een meisje: ze kwamen pas 5 jaar geleden uit de Dominicaanse Republiek en namen toen hun grootste passie mee: de urban latin sound "reggaeton" die toen in hun geboorteland al dagelijks te horen was. In de tussentijd hebben ze zich ontwikkeld tot de beste reggaeton groep van Europa. En misschien - als ze daar gewoond hadden- zouden ze zelfs tot de top in Amerika kunnen behoren: menig reggaetonliefhebber uit de Verenigde Staten laat weten een grote fan te zijn. In slechts een paar weken tijd hadden ze al vele reggaetonvrienden op hun myspace page. Ook de Koning van de Reggaeon Don Omar is een fan. Toen hij in april in Nederland was zag hij ze optreden en toonde hij zijn respect aan de groep toen hij zelf de volgende dag voor 5.000 mensen moest optreden. Ghetto Flow heeft dankzij hun vele optredens voldoende geld gespaard voor een video-clip en deze wordt opgenomen tijdens de eerste grote Reggaeton Party van Europa: De Puerto Rican Reggaeton Party.

DE PUERTO RICAN REGGAETON PARTY
De Puerto Rican Reggaeton parties van o.a. DJ SOSA zijn een fenomeen voor menig Reggaeton liefhebber. Met vele editie's in het afgelopen jaar waren zij DE reggaeton party van Nederland. Maar nu is het tijd voor een "higher level". Nu Reggaeton nog steeds aan het groeien is, breidt PRRP uit naar het grote publiek. En wel met de eerste grote top level reggaetonparty van Europa. Hiervoor hebben zij speciaal "Wisin Y Yandel" uitgenodigd. En dat was niet gemakkelijk! Reggaeton sterren van de andere kant van de oceaan zijn grote sterren. Zou Europa er nu klaar voor zijn? Wij denken van wel!

WISIN Y YANDEL
Wisin Y Yandel, bekend van hun hit met R.Kelly "Burn it up!" en hun huidige hit "Rakata" zouden op Europese tour ook Amsterdam aan doen. Maar de tour werd gecancelled! Toch heeft PRRP het voor elkaar gekregen dat ze toch naar Nederland komen. En dus is de komene Puerto Rican Reggaeton Party op vrijdag 23 juni: allereerste grote Reggaeton party van Europa! Een uniek gebeuren!

Behalve Ghetto Flow en Wisin Y Yandel is er natuurlijk nog meer te beleven in de Powerzone. Check de line-up:

PUERTO RICAN REGGAETON PARTY
VRIJDAG 23 JUNI 2006
POWERZONE - AMSTERDAM
23.00 - 05.00 uur
Prijs: 22,50 euro (vvk) - aan de deur hoger!-

HOOFD ACT:
WISIN Y YANDEL
SUPPORT ACTS:
CHAMPAGNE FOREVER | DAGA NEGRA | LA CONEXION
SPECIAL:
Videoclip opname van GHETTO FLOW 's "Naka Naka"
DJs:
SOSA | ZOONTJE | RAFAEL | CHARLES | EDWIN | WILLIE DEL CORAZON

En...MC Q-BAH (FunX)

Wil jij er ook bij zijn? Check dan http://www.puertoricanreggaetonparty.nl voor de voorverkoop adressen. Wil je bij de video-clip opname van Ghetto Flow zijn? Trek dan je spannenste kleding aan en kom vroeg!

Voor meer informatie check ook de volgende links:
http://www.ghettoflow.com
http:// www.myspace.com/ghettoflow
http:// www.reggaeton-music.nl of http:// www.reggaeton.be

Voor meer informatie en of persmateriaal, mail: tineke@in-town.nl of bel 06-481.927.93

TINEKE TIMMERMAN

M: tineke@in-town.nl / W: www.in-town.nl
Mob: +31(0)6-481.927.93
Address: Postbox 15662 | 1001 ND Amsterdam | The Netherlands