Waterschap Roer & Overmaas


23-06-2006

Openbare bekendmaking: wijziging verleende vergunning aan het Waterschapsbedrijf Limburg
Het Waterschap Roer en Overmaas maakt bekend dat zij bij besluit van 22 juni 2006, de op 2 november 2004 aan het Waterschapsbedrijf Limburg verleende vergunning (WO-559) heeft gewijzigd. De vergunning heeft betrekking op het tijdelijk onttrekken van grondwater voor het in den droge aanleggen van een transportriool tussen Craubeek en Voerendaal in de gemeente Voerendaal. De wijziging van genoemde vergunning betreft de geldigheidsduur hiervan.
Op het ontwerp-besluit zijn geen zienswijzen ingediend. Met ingang van 29 juni 2006 tot en met 9 augustus 2006 ligt het besluit WO-559 (wijziging 1) ter inzage in het waterschapshuis (kamer 209), Parklaan 10 te Sittard.

Beroep
Een belanghebbende, die zienswijzen over het ontwerpbesluit heeft ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend, kan gedurende deze 6 weken tegen het besluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Indien beroep is ingesteld, kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan.
De eisen voor het indienen van een beroepschrift en/of voorlopige voorziening zijn opgenomen in de mededelingen van het voorgenoemde besluit.