Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 22 juni 2006

Den Haag FM 92,0 verloot Lissabon-reis

Bij de 100% Haagse zender Den Haag FM 92.0 is aanstaande maandag een lang weekend naar Lissabon te winnen. Het station staat deze maand in het teken van het WK voetbal. Wie de uitslag van de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal juist voorspelt, maakt kans op de reis.

"Er heerst een echte Oranje-sfeer op de radio", zegt directeur Sedat Bugdaci. "Deskundigen en luisteraars doen actief mee met het voorspellen van de juiste uitslag van de wedstrijden in Duitsland." Zondag speelt Nederland tegen Portugal. Deze actie werd spontaan geopperd en met medewerking van het Portugees Verkeersbureau uitgevoerd. "Dus wat er ook gebeurd, in Den Haag wint toch iemand van de Portugezen!".

Den Haag FM 92.0 is de '100% Haagse' zender die de samenwerking met Haagse organisaties, instellingen en andere media opzoekt. Sinds kort is de studio van het station gevestigd in winkelgebied Haagsche Bluf, van waaruit live programma's worden gemaakt.

Op Den Haag FM 92,0 zijn de populaire programma's Haagse Ochtendradio, Studio Haagsche Bluf, Gijs Gebied, Zware Kost, elk uur het landelijke nieuws, dagelijks showbizznieuws en de Haagse sport in het weekend te horen. Den Haag FM 92,0 is net als de kabelkanalen Den Haag FM 95,9 en 106,8, Den Haag TV en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////