Ingezonden persbericht


persbericht

Nieuw bestuurslid arenthals grant thornton

Alphen aan den Rijn, 23 juni 2006 - Met ingang van 1 juli 2006 treedt mr. Jacob Mook FB toe tot het bestuur van Arenthals Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V. Hij volgt Jan Bleijenberg FB op wiens bestuurstermijn afloopt.

Jacob Mook is sinds 1994 werkzaam bij Arenthals Grant Thornton. In de afgelopen jaren was hij kantoormanager van de Goudse vestiging van Arenthals Grant Thornton. Mook is belastingadviseur en binnen het bestuur zal hij de rol van secretaris vervullen en zal hij zich specifiek toeleggen op personeelszaken. Naast Jacob Mook bestaat het bestuur van Arenthals Grant Thornton uit drs. Gerard Mulder RA (bestuursvoorzitter) en John van der Meer AA.

Het nieuwe bestuurslid kijkt er naar uit in zijn nieuwe rol te starten. "Onze branche is op dit moment volop in beweging. Dat biedt Arenthals Grant Thornton veel kansen en uiteraard ook uitdagingen. Tussen nu en 2010 willen wij verder groeien, ons kwalitatief blijven ontwikkelen en daarbij ons persoonlijke en praktische karakter behouden. Op deze manier zijn wij een goede partner voor ondernemers, die zich niet (meer) thuis voelen bij een groot accountantskantoor, maar wel kwaliteit en service zoeken,", aldus Jacob Mook.

Hij vervolgt: "Om dit te kunnen realiseren, zijn onze medewerkers van grote waarde. Daarnaast zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Nu de vraag naar accountants toeneemt, zullen wij ons onderscheiden door een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, veel eigen verantwoordelijkheid en interessante cliënten."

Over Arenthals Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

Arenthals Grant Thornton is een accountants- en adviesorganisatie met acht vestigingen in de Randstad. Ongeveer 450 medewerkers bedienen van hieruit middelgrote en grotere ondernemingen, dga's en familiebedrijven op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfsjuridische zaken en specialistische diensten. Arenthals Grant Thornton is lid van Grant Thornton International, een wereldwijd netwerk van zelfstandig opererende en onafhankelijke accountants- en advieskantoren. De leden van Grant Thornton International zijn met 21.500 professionals actief in 112 landen en beschikken over een netwerk van circa 519 kantoren.

EINDE PERSBERICHT-

Voor meer informatie (